Barbecue assortiment

Barbecue assortiment

Ben jij een echt barbecue mens en sta jij het liefst heel de zomer voor de barbecue te grillen? Of misschien ook wel in de winter? Dan is deze blog erg leuk om te lezen! Wij Toptuincentrum beschikken namelijk over een heleboel barbecues! Dus ben je toevallig nog opzoek naar een nieuwe barbecue of vind je het gewoon erg interessant om te lezen, lees dan gerust verder!         

In ons assortiment barbecues beschikken wij over gas, houtskool, elecktrische, komado, grill en cobb barbecues. Er zit dus altijd wel iets bij waar jij naar opzoek bent!   

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor barbecue je precies wilt aanschaffen? Dan raad ik je aan om onderstaande informatie goed door te lezen.  

Gasbarbecues:        

De gasbarbecue is erg populair, hij wint het tegenwoordig van de houtskoolbarbacues. Het stoere design laat mannenharten sneller kloppen en het sluiten van de barbecueklep geeft direct het echte grillmaster gevoel.  Ze beschikken over 3, 4, of 5 gaspitten wat ervoor zorgt dat verbrand vlees verleden tijd is. 

Voordelen gasbarbecue:   

 • Snel op temperatuur  
 • Uitgebreide opties  
 • Ideaal voor beginners  
 • Zuinig in gebruik  
 • Makkelijk in bepalen temperatuur 
 • Eenvoudig schoon te maken   

Spreken al deze voordelen jou erg aan? Neem dan snel een kijkje bij onze goedkope gasbarbecues.

Houtskool barbecue:     

Veel barbecue liefhebbers kiezen voor de houtskool barbecue omdat het zorgt voor het echte barbecue gevoel, je ruikt de heerlijke kolen en er gaat niets boven die grill smaak op je vlees. Dankzij wat handige hulpmiddeltjes zoals brikettenstarters bijvoorbeeld, is je barbecue snel op temperatuur. Ook kun je de barbecue overal mee naartoe nemen zodat je kunt barbecuen waar je maar wilt, hoe leuk is dat!  

Voordelen houtskool barbecue: 

 • Zorgt voor een echt barbecue gevoel 
 • Overal mee naartoe te nemen     
 • Het vlees heeft een heerlijke grill smaak           

Spreken al deze voordelen jou erg aan? Neem dan snel een kijkje bij onze goedkope houtskool barbecue

  

Elecktrische barbecue:     

De elecktrische barbecue is een ideale uitkomst voor mensen die houden van makkelijk grillen. Ook komen ze snel op de juiste stabiele temperatuur, hierdoor is de kans op aanbranding haast niet mogelijk. Daarnaast ontwikkelen elecktrische barbecues minder rook dan bijvoorbeeld een houtskool barbecue. Onze elecktrische barbecues zijn geschikt voor mensen met een kleine tuin of zelfs voor op een balkon. Tevens is de barbecue gemakkelijk schoon te maken en je hebt geen last van de rooklucht.  

Voordelen elecktrische barbecue:      

 • Snel op temperatuur en gelijkmatige temperatuur            
 • Geschikt voor elke ruimte, zowel balkon als kleine tuin   
 • Geen last van rooklucht      

Spreken al deze voordelen jou erg aan? Neem dan snel een kijkje bij onze goedkope elecktrische barbecue.           

Kamado barbecue:    

Wij beschikken over een ruim assortiment van Kamado barbecues, in allerlei soorten en maten. Weet je nog niet of je wilt bakken of grillen op je barbecue? Dan is de Kamado een perfect oplossing! Met deze barbecues kan je namelijk alles, je kan ermee koken, grillen, bakken, stomen en nog veel meer. Hierdoor kan je verschillende gerechten maken. 

Voordelen Kamado barbecue: 

 • Gemaakt van hoogwaardige materialen 
 • Uitstekende temperatuurregullatie
 • Veel keuze uit bak manieren 
 • Zuiniger dan andere barbecues doordat je minder houtskool gebruikt   

Spreken al deze voordelen jou erg aan? Neem dan snel een kijkje bij onze goedkope Kamado barbecues.  

 

Grill barbecue:   

Met deze barbecues is de temperatuur makkelijk te controleren. Je kan er erg gemakkelijk en snel lekkere maaltijden op grillen met een heerlijke rooksmaak. De barbecues branden op houtpellets, de meeste branden op hout, houtskool en briketten, daarom is een pellet grill barbecue uniek in gebruik en ideaal voor mensen die zich niet drukken willen maken over de temperatuur van de barbecue. Wel moet je de barbecue goed onderhouden, maar gelukkig is dit erg eenvoudig. Hiervoor heb je een schoonmaakborstel, emmer met water, milde zeep en eventueel een zachte spons nodig. Zorg er wel voor dat eventuele verbrandingsresten en as eerst opgeruimd zijn voordat je begint met schoonmaken.   

 Voordelen grill barbecue:  

 • Temperatuur gemakkelijk te controleren  
 • Branden op houtpellets 
 • Unieke rooksmaak 
 • Veel bak en graad mogelijkheden 

Spreken al deze voordelen jou erg aan? Neem dan snel een kijkje bij onze goedkope grill barbecue

Cobb barbecue:        

De Cobb barbecue is een kleine barbecue die gewoon op de tafel past. Wat erg gezellig is aangezien je gewoon aan tafel kan blijven zitten tijdens het barbecuen. Hij is te gebruiken voor grillen, braden, bakken en een rookoven. Handig voor als je zelf pizza's wilt maken dus. Ook is de Cobb barbecue erg handig in gebruik, je hoeft dus geen grillmaster te zijn en ook niet heel geduldig aangezien hij binnen 3 minuten klaar voor gebruik is. Daarnaast kan je m eenvoudig meenemen naar het strand, in het park of op de boot. Een ander groot voordeel is dat ie veel gezonder is dan andere barbecues, Dit komt omdat het vet uit het vlees of vis wordt opgevangen in een kom onderin de barbecue. 

Voordelen Cobb barbecue:   

 • Overal mee naar toe te nemen 
 • Veel bak en graad mogelijkheden  
 • Snel op temperatuur    
 • Gezonder dan andere barbecues 

Spreken al deze voordelen jou erg aan? Neem dan snel een kijkje bij onze goedkope Cobb barbecues.  

Barbecue accessoires:    

Nog accessoires nodig om helemaal voorbereid te zijn voor het barbecue seizoen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij verkopen onder andere een barbecue set, dat bestaat uit een tang, spatel, vork en pincet. Kortom alles wat je nodig hebt o goed te kunnen barbecuen. Ook hebben we een Bastard grillrooster, een Weber opberghoes, een braadspit en nog veel meer accessoires om helemaal voorbereid te zijn voor je barbecue seizoen!    

Tags: