Pellet grill/bbq

Pellet grill BBQ 

Een pellet grill is dé barbecue trend voor de komende jaren. Deze gebruiksvriendelijke barbecues zijn perfect voor grote groepsbarbecues in je eigen tuin. In een pellet grill zit een elektronisch en een mechanisch deel, iets wat je in een ''gewone' barbecue niet terug vindt. Je kan het zo luxe maken als je zelf wilt met opties zoals wifi en een app voor je telefoon om je barbecue op afstand te bedienen. Bereid gemakkelijk en veilig heerlijke maaltijden met een unieke rooksmaak. Bestel jouw ideale pellet bbq eenvoudig en snel op Toptuincentrum.nl! 

Toon filters Verberg filters
Geen producten gevonden

Wat is een pellet grill?

Een pellet grill barbecue is een barbecue die brandt op houtpellets. Waar de meeste barbecues branden op hout, houtskool en briketten, is een pellet grill uniek in gebruik. De pellet grill is ideaal voor mensen die zich niet druk maken of niet druk willen maken om de temperatuur van de barbecue. 

Pellet barbecue kopen

Je koopt een pellet barbecue in onze webshop. Bekijk het aanbod online en bestel deze direct, wij streven ernaar om jouw bestelling al binnen 3 dagen thuis te bezorgen. Met een pellet bbq voeg je een heerlijke rooksmaak toe aan je gerechten. Verras familie en vrienden met een heerlijk maaltijd bereid op een pellet bbq. Daarnaast is grillen op een pellet barbecue eenvoudig en veilig in gebruik. Je grillt altijd op de door jou ingestelde temperatuur en controleert hiermee het garen van je vlees, vis of groente. 

Onderhoud barbecue

Je geniet langer van je barbecue als je deze goed onderhoud. Gelukkig is dit heel eenvoudig en kost dit niet veel werk. Voor de onderhoud van je bbq heb je nodig:

  • schoonmaakborstel;
  • emmer met water;
  • milde zeep; 
  • en eventueel een zachte spons. 

Zorg er ook voor dat eventuele verbrandingsresten en as eerst opgeruimd wordt voordat je aan de schoonmaak gaat beginnen. Bestel vandaag nog een pellet grill barbecue en je geniet van gratis verzending boven de €100. Bestel snel en veilig online op Toptuincentrum.nl!