Top cadeaus!

Heb je binnenkort een verjaardag, housewarming of een andere gelegenheid waarbij je iemand een cadeau gaat geven? Dan ben je hier aan het juiste adres! We geven je allerlei cadeau tips, zo kun jij degene die je gaat verassen met een mooi cadeau eens goed in de watten leggen. Een (online) tuincentrum heeft altijd allerlei leuke cadeaus voor mannen en vrouwen, van planten tot interieur en exterieur decoratie. Met een cadeau uit het tuincentrum ben je altijd origineel!

 

  1. De Nationale tuinbon, altijd een goede en veilige keuze. Met de Nationale tuinbon geef je een bijzondere winkelbeleving cadeau. De bon is bij veel tuincentra in de leveren en het bedrag van de cadeaubon hoeft niet in één keer uitgegeven te worden. Gaat iemand verhuizen? Hoe ideaal is deze cadeaubon dan! Diegene kan bij het tuincentrum in zijn/haar buurt lekker shoppen om bijvoorbeeld de tuin/het balkon helemaal klaar te maken. De tuinbon is natuurlijk niet alleen leuk om te geven als er iemand gaat verhuizen, maar hij is ook leuk om cadeau te geven voor een andere gelegenheid. Kortom, de Nationale Tuinbon: Het cadeau dat altijd uitkomt!

KLIK HIER VOOR DE TUINBON

 

  1. Zoek je een cadeau voor iemand die houdt van geurkaarsen? Dan zijn de kaarsen van WoodWick echt top! De geurkaarsen geven een heerlijke geur en de lont knispert tijdens het branden. De WoodWick kaarsen zijn er in verschillende formaten: mini candle, medium candle, large candle en ellipse candle. Iedere maand heeft WoodWick een of meerdere geuren als maandaanbieding. Deze geur kun je dan shoppen met korting. De kaarsen zijn er veel verschillende geuren, zo is er voor ieder wat wils!

KLIK HIER VOOR WOODWICK

 

  1. Een planten geven aan een plantlover is natuurlijk het perfecte cadeau! Toptuincentrum heeft een groot aanbod aan kamer- en tuinplanten. Van klein tot groot, voor iemand met groene vingers of juist voor iemand die helemaal geen groene vingers heeft. Planten zorgen voor meer kleur, geur en gezelligheid in en rondom je huis. Voeg bij je plantbestelling een leuk kaartje toe en je cadeau is helemaal compleet!

KLIK HIER VOOR PLANTEN

 

 

4. Een wat meer verrassend cadeau is een tuindoek. Met een tuindoek tover je het balkon of de tuin om tot een klein paradijsje. De tuindoeken zijn er in veel verschillende formaten en prints. Zo zit er voor ieder wel wat bij! Tuindoeken voegen wat extra sfeer en kleur toe aan de tuin/ het balkon. Vind je een tuindoek nou niks, maar vind je het idee wel leuk? Toptuincentrum verkoopt ook tuinschilderijen. Tuinschilderijen zijn er net zoals tuindoeken in verschillende formaten en prints.

                                                   KLIK HIER VOOR TUINDOEKEN

 

TOP CADEAUS ONLINE BESTELLEN

Je vindt in onze webshop uiteraard nog veel meer moois om cadeau te geven. Heb je vragen over ons brede assortiment? Twijfel niet en neem contact met ons op. Ook kun je een bezoekje brengen aan onze showroom in Den Bosch om ons complete aanbod feestelijke items te bekijken. 

WEBSHOP

Toptuincentrum is ook actief op social media. Je kunt ons volgen op:

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

palletkussens

Palletkussens zijn helemaal in! Ga jij voor een neutrale kleur of kies je voor een felle tint? Lees hier alles over palletkussens. 

Lees meer...
Stap binnen in de prachtige wereld van bolvormige bloempotten

Een betovering van kleur en vorm die elke binnenruimte transformeert tot een levendig paradijs.Bij GroenRijk presenteren we met trots onze prachtige collectie nieuwe bolvormige potten. Onze gloednieuwe metalen vazen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen: 33 cm en 27 cm. Of je nu op zoek bent naar een opvallend middelpunt voor je kamer of juist een subti...

Lees meer...
Prachtige Nieuwe Metalen Vazen Nu Verkrijgbaar bij GroenRijk Den Bosch!

GroenRijk Den Bosch heeft geweldig nieuws voor liefhebbers van vazen: we introduceren met trots onze nieuwste collectie metalen vazen! Als een van de eerste mogen wij deze prachtige nieuwe vazen aanbieden. Ze zijn een perfecte aanvulling op elk interieur, met hun verfrissende zomerkleuren....

Lees meer...
Ontdek de nieuwe Napoleons Gas- en houtskool barbecue

Freestyle 365 en Freestyle 365 + zijbrander

...Lees meer...