Kerstversiering '21

Met behulp van kerstversiering haal je in no-time het echte kerstgevoel in huis. Houd je van traditionele kerstversiering? Ga dan voor een prachtig kerstdorp! Een kerstdorp brengt een geweldige sfeer in je huis. Naast een kerstboom en een kerstdorp zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor kerstdorpen, buitenversiering, kerstballen, kerstslingers, kerst oetels en meerdere sfeer artikelen. In deze blog nemen we je mee in de kerstversiering van Toptuincentrum. Daarnaast geven we je nog wat decoratie tips mee zodat jij jouw huis helemaal kerst-klaar kan maken! Je kan natuurlijke je creatieve geest ook het werk laten doen, door bijvoorbeeld zelf een kerstkrans te ontwerpen. 

 

Begin bij het begin!

Het eerste wat je ziet zodra je thuiskomt: de voordeur. De entree van je huis is waar het allemaal begint. Het klinkt een beetje cliché. maar het is weer helemaal in: de kerstkrans! We kennen hem allemaal. De ronde, groene krans aan de voordeur die versierd is met besjes, kerstballetjes, lampjes en nog veel meer. Kijk eens rond op onze site, of laat je creativiteit te werk gaan en maak er zelf een. Dit is een leuke activiteit om samen met vrienden en vriendinnen samen te zijn. Daarnaast kom je ook nog eens helemaal in de kerststemming, en gaat iedereen met een prachtige krans naar huis!

 

Niet te vergeten, Kerstballen

Ze mogen natuurlijk niet ontbreken in deze blog: kerstballen. Kerstballen kun je zowel in, als buiten de boom hangen. Bij Toptuincentrum zijn ze verkrijgbaar in de kleuren rood, zilver, goud, blauw, wit, zwart, roze, groen en nog veel meer! Daarnaast beschikken we over glazen kerstballen en kerstballen van plastic. Bovendien zijn ze te krijgen in sets van 20 stuks, 33 stuks, 42 stuks en nog meerdere varianten. 
Pssst: Weet je niet waar je je kerstballen moet laten na de kerst? Dan hebben we een handige opbergdoos voor je. Bekijk 'm hier!

 

 

Guierlandes

Een guirlande kan dienen als decoratie in huis tijdens de kerstperiode. Guirlandes brengen namelijk de kamer helemaal in de kerstsferen. Versier de guirlande met verlichting om het nog gezelliger te maken. Bij Toptuincentrum hebben we verschillende kleuren, soorten en maten guirlandes. Zo hebben we het perfecte product voor jou! Bekijk het gehele aanbod van guirlandes hier. 

 

Geen kerst zonder kerstboom

Niet geheel verrassend: geen kerst zonder kerstboom. De kerstbomen plaatsen wij Nederlanders vaak pas in grote getalen als we Sinterklaas netjes hebben uitgezwaaid. 6 December is veruit de allerdrukste dag van het jaar voor het inslaan van een nieuwe bom en ballen. Wil jij de drukte voor zijn? Bekiijk dan snel het assortiment op Toptuincentrum.nl. Wij beschikken over een groot aanbod in kunstkerstbomen van verschillende merken. Black Box, Edelman en Triumph Tree zijn bekende merken die verkrijgbaar zijn bij ons. Daarnaast hebben we kunstkerstbomen in verschillende maten en soorten. Zo hebben we kerstbomen met verlichting, met sneeuw, kunstkerstbomen groter dan 180cm en mini kunstkerstbomen

 

Kerst is overal, dus ook op je werk

Of je nu thuiswerkt aan een bureau, aan de keukentafel, op de bank, of gewoon op kantoor, dit 'versier je werkplek pakket' is zeer geschikt. Het brengt jouw werkplek een gezellige sfeer. Zo zorg je ervoor dat jouw werkplek er deze kerst gezellig bij staat. In dit pakket zit een kerstboompje, kerstballen, kerstverlichting, een piek, kerst mok, kerstmuts, lint en candy canes. Je tovert met dit pakket je (thuis)werkplek in een handomdraai in de kerstsferen.

 

 

Heb je iets gehad aan deze blog en wil je meer weten over de kerstversiering artikelen? Neem dan snel een kijkje op Toptuincentrum.nl door hier te klikken. 

Wil je de producten liever in het echt bekijken? Kom dan naar onze winkel in Den Bosch. Je kunt ons vinden in GroenRijk Den Bosch. Naast het grote aanbod in kerstartikelen, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor kerstbomen, (kunst)planten, buitenplanten, dierenproducten, woonaccessoires en nog veel meer! Daarnaast heten we je graag van harte welkom in ons tuincafé. Naast een kopje koffie met gebak, beschikken we over een uitgebreide lunchkaart.

Heb je nog vragen over de producten die je tegenkomt op de website? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 073 330 0051 of mail naar info@toptuincentrum.nl

Ben je benieuwd geworden naar de kerstversiering? Neem dan een kijkje op de site!