Kerstverlichting

 

De heerlijke feestdagen in december, wij kunnen er ook niet op wachten. Jij ook niet? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. In deze blog vertellen we je alles over kerstverlichting. We gaan dieper in op de soorten kerstboomverlichting, ijspegelverlichting, batterijverlichting, binnenverlichting en buitenverlichting. Natuurlijk slaan we de accessoires zoals stekkerdozen, projectoren en led kaarsen niet over. Lees daarom snel verder! 

Kerstboomverlichting

Een kerstboom zonder verlichting kan natuurlijk niet. Daarom is het van belang om de juiste verlichting bij jouw kerstboom te plaatsen. De meest gekozen kerstboomverlichting is de clusterverlichting van Lumineo. Deze clusterverlichting is de meest gekozen kerstverlichting. Waarom? Omdat deze verlichting geschikt is voor zowel binnen als buiten. Daarnaast heb je met clusterverlichting geen last meer van draden. Clusterverlichting bestaat namelijk uit een snoer met heel veel kleine lampjes op korte afstand van elkaar. Clusterverlichting is verkrijgbaar met helder licht, een klassiek warme en in een meerkleurige variant. Hierdoor is er voor ieder interieur wel een geschikte clusterverlichting beschikbaar bij Toptuincentrum.nl.

Ijspegelverlichting

Ijspegelverlichting geeft sfeer aan de dakgoot, dakrand of gevel. Het bestaat uit een lichtgordijn met vele lampjes die samen een ijspegel vormen of uit een lichtsnoer met lampjes die een ijspegel nabootsen. Hiermee tover jij je huis of tuin binnen een handomdraai in de kerstsferen.  Doordat ijspegelverlichting buiten opgehangen dient te worden, dient de verlichting bestand te zijn tegen vocht en stoten. De verlichting van het merk Lumineo is zowel geschikt voor binnen als buiten. Daarnaast is de verlichting hiervan uitgerust met een timer van 8 uur, waardoor de lampjes overdag niet zullen branden. Ook zijn de lampjes voorzien van een dimmer, voor als het licht net iets te fel is. Mede door de variabelen in kleur, felheid en lengte, kan je de ijspegelverlichting jouw eigen smaak maken.  

 

Batterijverlichting

Wanneer je je kerstverlichting wil ophangen, maar er geen stopcontact of lange kabel in de buurt is, dan kan je gebruikmaken van kerstverlichting op batterij. Kerstverlichting op batterij is echter alleen beschikbaar als binnenverlichting. Het voordeel van kerstverlichting op batterij is dat je deze stukken overal kunt plaatsen, omdat je niet afhankelijk bent van stroom. De kerstverlichting op batterij is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Zo kun je bij ons terecht voor theelichtjes, ledkaarsen, strengverlichting en tafellampen. 

Draadverlichting

Om je vensterbank wat op te fleuren of om een schaal op tafel mooi te maken. Draadverlichting dient als ideale decoratie voor binnen. De draad kan in bijna iedere vorm worden gebogen. Daarom is draadverlichting perfect voor gebruik in kerststukjes of kransen. Neem een kijkje op de website bij de kop draadverlichting. 

Accessoires

De kerstverlichting is natuurlijk heel leuk, maar wat doe je met al die draden en snoeren? Op dat moment komt een stekkerdoos als een geschenk uit de hemel vallen. Een stekkerdoos is niet alleen handig tijdens de kerstperiode, maar ook daarbuiten. Een stekkerdoos is geschikt voor binnen. Het is ideaal als je meerdere stopcontacten nodig hebt. 

Om de puntjes op de i te zetten, zijn led kaarsen een must have! De led kaarsen geven sfeer in huis en zijn ook nog eens erg veilig. Het geeft je huis een warm uiterlijk tijdens de kerstperiode, maar ook buiten de feestdagen om zijn ze ook erg gezellig om te gebruiken. Bovendien zijn ze makkelijk verplaatsbaar, doordat ze op batterij werken. 

 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust een kijkje op de website. Wil je de producten toch liever in het echt bekijken? Kom dan naar onze showroom in Den Bosch. Je kunt ons vinden in GroenRijk Den Bosch, gemakkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant! Naast ons groot aanbod in kerstbomen en kerstverlichting, zijn wij ook gespecialiseerd in binnen- en buitenplanten, woonaccessoires, dierenvoeding en nog veel meer! Daarnaast heten wij je van harte welkom in ons tuincafé. Hier kan je heerlijk genieten van de sfeer in ons tuincentrum, en beschikken wij over een uitgebreide lunchkaart. 

 

Heb je nog vragen over de kerstverlichting of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 073 220 0051 of mail naar info@toptuincentrum.nl 

Ben je benieuwd geworden naar ons assortiment kerstverlichting? Neem dan zeker eens een kijkje op de kerstverlichting pagina.