Sfeer maken door tuinverlichting in de tuin

Zodra je aan een tuin denkt, denk je vaak aan: plantjes, groen, natuur en insecten. Tuinverlichting is dan ook niet het eerste wat in je opkomt, maar tuinverlichting is wel erg belangrijk! Wil je nou weten waarom? Lees dan snel verder.
 

Solar filament glazen lampWarme zomerdagen = langer buiten zitten

Tijdens de wat warmere zomerdagen is het heerlijk om lekker lang in de tuin te kunnen zitten. Gezellig spelletjes doen met het gezin of een drankje doen met wat visite. Ook als het buiten wat donkerder aan het worden is wil je dan nog in de tuin kunnen blijven zitten. Met tuinverlichting kan dit en is dit een stuk fijner. De tuinverlichting creëert een gezellige sfeer, zo kun je niet alleen overdag, maar ook in de wat latere uurtjes buiten blijven zitten. 
 

Verlicht belangrijke elementen

Heb jij in jouw tuin elementen staan waar je veel aandacht aan hebt besteed, zoals bijvoorbeeld een mooi beeld of een schilderij? Deze zou je dan natuurlijk graag willen uitlichten! Middels tuinverlichting kan er een mooi accent gelegd worden op bepaalde elementen in de tuin, hierdoor vallen ze op. Speel met het licht en je zult zien dat jouw tuin er alleen maar mooier van gaat worden.
 

 

Veiligheid Solar markeringslamp Torino

Tuinverlichting is niet alleen mooi, maar ook erg functioneel. Stel je voor dat je terug komt van een gezellig avondje met vrienden en je komt binnen via de tuin. Je hebt nog geen tuinverlichting, waardoor je moet gaan zoeken met de zaklamp van je telefoon naar het pad en naar je sleutel. Als je nou wel tuinverlichting had werden de looppaden in jouw tuin wat duidelijker, waardoor je geen gedoe meer hebt met de zaklamp en waardoor de kans op struikelen minder groot is. 

Ook zullen inbrekers minder snel in jouw tuin komen, omdat deze dan verlicht is. De kans dat de inbrekers gezien worden door jou of jouw buurtgenoten is veel groter. Tuinverlichting zorgt dus ook nog eens voor veiligheid in jouw tuin. 
 

Maak het naar je eigen smaak

Tuinverlichting klinkt soms een beetje saai, maar dit is het absoluut niet! Met tuinverlichting kun je namelijk verschillende combinaties maken, zodat het helemaal naar jouw smaak is. Combineer hanglampen, staande lampen en wandlampen voor een speels effect. Zoek lampen met verschillende vormen en creëer jouw eigen feestje. 

 

Solar fakkel JamaicaEnergiezuinig 

Ben je op zoek naar energiezuinige lampen? Dan kun je het beste gaan voor de Solar tuinverlichting, omdat deze lampen werken op zonne-energie. Tuinlampen op zonne-energie gebruiken vaak LED verlichting. De LED verlichting werkt middels zonlicht. Ook met een beetje zonlicht werken de lampen al. Lampen op zonne-energie zijn milieuvriendelijk, omdat deze geen elektriciteit nodig hebben. 
 

Let wel op bij het kopen van tuinverlichting! RVS (roestvrij staal) tuinverlichting is geen onderhoudsvrij product. De tuinlampen moeten ongeveer eenmaal per half jaar met een doek moet afgenomen worden om aanslag te voorkomen, maar daarvoor in de plaats heb je wel een geweldig product. 
 

Ben je benieuwd geworden naar tuinverlichting? Neem dan zeker eens een kijkje bij het assortiment van Toptuincentrum

BEKIJK HET HIER
 

Toptuincentrum is ook actief op social media. Je kunt ons volgen op:

 

Tags:

Bezoek de webshop