Outlet barbecues

Outlet barbecues

Laatste kans! De beste barbecues voor nog betere prijzen. Onderstaande barbecues zijn showmodellen die nog volledig nieuw zijn. Alle barbecues functioneren nog zoals u gewend bent van deze topmerken. Elke onderstaande barbecue betreft een unieke aanbieding waarvan er nog slechts een beschikbaar is. Wees er snel bij want op=op!

Mocht u nog niet volledig overtuigd zijn, kom dan gerust naar onze showroom in Den Bosch! Je kunt ons vinden in GroenRijk Den Bosch, gemakkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant! Naast ons grote scala aan tuinsets en vele andere tuinmeubelen, Ben je bij ons ook aan het juiste adres voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buiten planten en nog veel meer. Daarnaast heten wij jou van harte welkom in ons tuincafé. Naast een kopje koffie met gebak, hebben wij ook een uitgebreide lunchkaart. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 073 220 0051 of mail naar info@toptuincentrum.nl

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten

WEBER BARBECUES

Barbecueën is meer dan wat op het grillrooster ligt – het is een levensstijl. Of je nu een échte barbecue liefhebbber bent, voor het eerst barbecuet of de overgang maakt van houtskool naar gas, Weber heeft het voor je in huis. Kies uit het brede assortiment houtskool, gas en elektrische barbecues. Toptuincentrum is Premium Gold dealer van Weber. Dit betekent dat wij alle producten van Weber aanbieden en deze in ons assortiment plaatsen. Zodra het product niet voorradig is, zorgen wij ervoor dat dit zo snel mogelijk voor jou besteld wordt.

THE BASTARD BBQ

Grillen, bakken, roken en stoven, met The Bastard is alles mogelijk. Ervaar veel verschillende bereidingstechnieken en maak in een handomdraai de lekkerste gerechten klaar. Dit maakt The Bastard de meest veelzijdige barbecue van dit moment. En, ook belangrijk , The Bastard is een trouwe metgezel die je graag verrast en informeert over de lekkerste recepten en die je ondersteunt bij de mooiste en smakelijkste creaties.

DUURZAAM

Toptuincentrum houdt zich op elk aspect bezig met verduurzamen. Zo gebruiken we in het logistieke proces hergebruikte dozen en vermalen dozen als dempingsmateriaal. Gebruikte dozen worden alleen hergebruikt wanneer deze aan onze logistieke standaarden voldoen. Door het gebruik van hergebruikt karton gebruiken we weinig tot geen plastic bij het inpakken van jouw order. Toptuincentrum hecht veel waarde aan duurzaamheid daarom scheiden/recyclen we al het plastic dat binnenkomt, daarom willen we jou als eindgebruiker ook vragen om jouw steentje bij te vragen. Wanneer je dus je pakket ontvangt van Toptuincentrum zorg dat je de verpakkingsmaterialen scheidt.

SHOWROOM

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met waaronder: barbecue accessoires, barbecue hoezen en barbecue reiniging en onderhoudsproducten. Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl