Cobb houtskoolbarbecues

Cobb barbecues 

Met een Cobb barbecue ben je eigenlijk voorzien van een kleine keuken in je tuin. De Cobb bbq is namelijk te gebruiken voor grillen, braden, bakken en kan ingezet worden als een rookoven. Het grote aantal Cobb accessoires maakt deze barbecue een echte topper. Naast het veelzijdig gebruik van een Cobb barbecue, is dit type barbecue ook handig in gebruik. Je hoeft hiervoor geen echte grillmaster te zijn en hebt hier ook geen engelengeduld voor nodig. De Cobb barbecue is namelijk al binnen drie minuten klaar voor gebruik! Daarnaast kan je de barbecue eenvoudig meenemen voor als je een keer in het park, op de boot op het strand wil barbecueën. 

Toon filters Verberg filters
Geen producten gevonden

Cobb barbecues handig voor onderweg! 

Naast dat de Cobb bbq snel op temperatuur is en eenvoudig mee te nemen is, kent deze barbecue nog één belangrijk voordeel. Een Cobb barbecue is namelijk veel gezonder dan andere barbecues. Dit komt omdat vet en olie uit het vlees of vis wordt opgevangen in een kom onderin de barbecue. De vis of het vlees wordt hierdoor indirect gegrild en is hierdoor dus minder vet en dus gezonder! 

Cobb BBQ'S | Cobb Premier Air kopen? | Toptuincentrum.nl

Barbecue online bestellen 

Bestel jouw Cobb barbecue nu online op Toptuincentrum.nl en ontvang jouw bestelling al binnen twee werkdagen! In ons assortiment barbecues vind je onder andere de merken van: 

Bestel vandaag nog je barbecue en bij een bestelling boven de €100,- wordt jouw bestelling gratis bij je thuis geleverd! Bekijk daarnaast ook ons aanbod tuinmeubels, tuinonderhoud en sfeerartikelen voor bij jou thuis. Met de artikelen van Toptuincentrum maak je jouw huis en tuin helemaal compleet. 

Shop nu jouw tuin- en huisartikelen