Schaduwdoeken

Schaduwdoeken 

Bekijk ons aanbod schaduwdoeken in verschillende modellen, afmetingen en stijlen. Wil je volledig uit de zon zitten of half-om-half? Je maakt de keuze helemaal zelf en bestelt jouw schaduwdoek gemakkelijk en snel op Toptuincentrum.nl! 

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 57 producten

Schaduwdoeken kopen

Ben je op zoek naar een schaduwdoek? Dan ben je bij Toptuincentrum.nl aan het juiste adres. Wij hebben een gevarieerd aanbod schaduwdoeken en parasols, zodat je geheel of half uit de zon kan liggen. Ga deze zomer de schaduw in onder een schaduwdoek verkrijgbaar op Toptuincentrum.nl! 

Soorten schaduwdoeken

Bij Toptuincentrum.nl heb je keuze uit verschillende schaduwdoeken. Zo hebben wij een schaduwdoek vierkant, schaduwdoek driehoek, maar ook rolgordijnen in ons assortiment. Al onze schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en in diverse kleuren. Zo zit er altijd een schaduwdoek bij die perfect bij jou past! 

Hoe bevestig je een schaduwdoek? 

Voordat je een schaduwdoek gaat ophangen is het belangrijk om de juiste plek te kiezen. Bepaal waar de schaduwdoek komt te handen en hoeveel schaduw je wilt. Wil je bijvoorbeeld veel schaduw? Kies dan voor een schaduwdoek vierkant. Deze heeft een grotere oppervlakte waardoor deze voor meer schaduw zorgt. Wil je half schaduw-half zon in je tuin? Dan is een schaduwdoek driehoek echt iets voor jou! Beide soorten schaduwdoeken zijn eenvoudig op te hangen in de tuin. Bekijk ook ons bevestigingsmaterialen om je hierbij te helpen. 

Schaduwdoeken kopen? Extra scherp geprijsd op Toptuincentrum.nl!

Schaduwdoeken online bestellen

Bestel een schaduwdoek online op Toptuincentrum.nl! Op die manier hoef je jouw huis niet uit en wordt jouw bestelling gewoon thuis bezorgd! Bestel vandaag nog en wij leveren jouw bestelling al binnen 5 werkdagen. Zoek deze zomer de schaduw op en ga heerlijk liggen onder jouw eigen schaduwdoek van Toptuincentrum.