Ontdek de nieuwe Napoleons Gas- en houtskool barbecue

Freestyle 365 en Freestyle 365 + zijbrander

De Napoleon Freestyle 365 en Freestyle 365 + zijbrander zijn de nieuwste toevoegingen aan de Napoleon barbecuefamilie van Toptuincentrum, boordevol premiumfuncties die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. Met betrouwbare JETFIRE-ontsteking, porselein-gecoate grillroosters en drie RVS-branders, ben je verzekerd van een gelijkmatige warmteverdeling, wat resulteert in perfect gegaarde gerechten. De zijbrander voegt extra veelzijdigheid toe, waardoor je gemakkelijk bijgerechten kunt bereiden. Met robuuste wielen en inklapbare zijtafels, inclusief gereedschapshouders en een flessenopener, past deze barbecue zich moeiteloos aan jouw levensstijl aan.

Naast de barbecue zijn er diverse extra accessoires beschikbaar om jouw barbecue-ervaring nog verder te verbeteren. Voeg bijvoorbeeld een smokerbox toe voor die heerlijke rokerige smaak, of gebruik een super snelle thermometer om de kerntemperatuur van je vlees nauwkeurig te meten voor perfecte resultaten. Voor beginners is er ook een handig 3-delig grillbestek verkrijgbaar, compleet met een spatel, tangen en een schoonmaakborstel, zodat je direct alles bij de hand hebt om aan de slag te gaan met je barbecue-avonturen.

 

Napoleon Houtskool barbecue

Ontdek de veelzijdige houtskoolbarbecue van Napoleon. Met een royale diameter van 55,9 cm biedt deze barbecue voldoende ruimte om te grillen of te roken met je favoriete houtsoort. De gietijzeren grillroosters kunnen op drie verschillende niveaus worden geplaatst, waardoor je de perfecte setting hebt voor elke kookstijl.

Dankzij het kegelvormige Vortex-systeem wordt de temperatuur nauwkeurig geregeld en wordt de hete lucht optimaal verdeeld, wat resulteert in sneller en efficiënter grillen en roken met minder brandstofverbruik. Het geïntegreerde schoorsteensysteem biedt bescherming tegen weersinvloeden en garandeert een stabiele temperatuur.

Het stevige geëmailleerde stalen frame van de barbecue is bestand tegen slijtage, terwijl het scharnierende deksel ruime toegang biedt tot het grilloppervlak, met ingebouwde hittebescherming voor je handen. De RVS uitbreidingsring is compatibel met een draaispitset, compleet met afdekkappen voor nauwkeurige temperatuurregeling. Daarnaast zijn er accessoires zoals een Napoleon afdekhoes en een messing grillborstel beschikbaar voor extra gemak en onderhoud.

klik hier om naar alle Napoleon producten te gaan

Tags:

Bezoek de webshop