Sinterklaas cadeau tips voor haar

De Sint zat te denken, wat hij dit jaar zal schenken....

Toptuincentrum Sinterklaas cadeau tips voor een vrouw. Pfoe lastig, de december maand staat weer voor de deur. Een maand waarin veel geregeld moet worden en zo ook de Sinterklaas cadeaus. De goedheiligman is weer in het land en dit kan voor een hoop stress bij zijn pieten zorgen. Want er moet een gedicht geschreven worden en het perfecte cadeau moet gevonden worden.

De pieten van toptuincentrum hebben de leukste Sinterklaas cadeautips voor dames op een rijtje gezet.

Woodwick geurkaars, het perfecte cadeau voor de feestdagen. Verkrijgbaar in vier verschillende vormen. 

  1. Woodwick Ellipse kaars, dit is een sfeervolle en grote kaars in een ovaal vorm. De kaars heeft een langwerpige lont en het geeft dan ook echt het gevoel alsof je bij de openhaard zit. Wist je dat Woodwick kaarsen bekend staan om de knetterende lont? Deze Ellipse vorm is in veel verschillende geuren verkrijgbaar. Populair in de feestmaanden zijn de geuren: Woodwick Cinnamon Chai en Woodwick Frasier Fir
  2. Woodwick Large Candle, dit is het grootste formaat. Wil de Sint dus echt uitpakken met een mooie Woodwick kaars? Dan zal de keuze op een Woodwick Large Candle vallen. Ook deze lont knettert als een openhaard. In de maand december heeft Woodwick ook een maandaanbieding, op deze geur geld dan een korting van 25%. Dat is natuurlijk altijd leuk meegenomen.
  3. Woodwick Medium Candle, het midden formaat. Geschikt voor ieder interieur.
  4. Woodwick Small Candle, het kleinste formaat. Twijfelt de Sint over de geur? Dan is het handig om een small candle te kopen als cadeau.

 

 

  • Yankee Candle geurkaars, heerlijke Amerikaanse geurkaars. Hip en trendy kaarsenmerk onder de jong volwassenen. De kaarsen kenmerken zich door de Amerikaanse 'jar', een feestje om te zien. De kaarsen zijn er in allerlei verschillende kleuren en geuren en iedere kaars zit in een prachtige pot.
  • Maison Berger cadeaus, van het geurmerk Maison Berger is zo veel verschillend te verkrijgen dat de Sint eigenlijk altijd kan slagen. Een lekker geurtje voor in de brander, of een mooie Maison Berger brander. Verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en geuren, zodat er voor elk interieur en persoon keuze is. Daarnaast heeft Maison Berger de collectie uitgebreid en verkopen ze nu ook geurkaarsen, geurstokjes, autoparfum en diffuser. ​​​​​​​

Vindt de Sint het nu toch nog lastig om een keuze te maken? Dan is het raadzaam om een cadeaubon aan te schaffen, deze is online en in onze winkel te besteden. De ontvanger kan dan helemaal zelf uitzoeken wat hij of zij wilt en dit zelfs in meerdere keren besteden.

Toptuincentrum wenst u een fijne pakjesavond toe.

Tags:

Bezoek de webshop