Black Friday komt er weer aan!

Bij Toptuincentrum.nl betekent dat elke werkdag feest tot en met maandag 28 november. In deze blog geven we je een overzicht van de verschillende aanbiedingen die we voor je hebben samengesteld.

Maandag 21-11

Ben je nog opzoek naar bloembollen voor in je tuin? Dan is maandag het moment om ze te kopen. Maandag krijg je 20% korting alle bloembollen in ons ruime aanbod. Nog geen inspiratie voor een mooie bloem? Misschien is een Amaryllis dan iets voor jou.

 

 

 

 

Dinsdag 22-11

Dinsdag hebben ook een leuke aanbieding. Je krijgt op deze dag 20% korting op alle kunstplanten! onze kunstplanten hebben enorm veel voordelen:

  • Geen onderhoudt
  • Hebben geen water nodig
  • Altijd mooi

Opzoek naar iets groens voor binnen? Dan is de Philodendron met pot iets voor jou. Als je iets meer kleur zoekt is de Orchidee mini ook een goede optie.

 

Woensdag 23-11

We gaan door met 20% korting op aquarium accessoires. Hier vind je een overzicht van alle aquarium artikelen die we bij Toptuincentrum.nl hebben.

 

 

 

 

Donderdag 24-11

Deze Black Friday week is ook ideaal om de laatste kerstversiering in huis te halen. Met de aanbieding van 20% korting op alle kerstverlichting kan je voordelig inslaan. We hebben een ruim aanbod aan led kerstverlichting die enorm duurzaam is. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de hoge energieprijzen. Bekijk hier ons aanbod!

 

 

 

Vrijdag 25-11 t/m 28-11

Vrijdag is het dan eindelijk zo ver, Black Friday! Op Black Friday hebben we een aanbieding die we zelf eigenlijk het aller leukste vinden. We houden bij Toptuincentrum natuurlijk enorm van planten. Dat delen we graag met jullie daarom hebben we alleen op dit hele weekend maar liefst 25% korting op alle kamerplanten en tuinplanten! Ben je geïnteresseerd geraakt in kamerplanten dan kun je die hier vinden. Als je opzoek bent naar tuinplanten kan je naar onze fysieke winkel in Den Bosch komen. Tuinplanten verkopen we niet via Toptuincentrum.nl.