Top 3 kunstkerstbomen

Top 3 kunstkerstbomen

Elk jaar staan ​​er weer duizenden huishoudens voor de beslissing: kies ik een kunstkerstboom of een echt exemplaar? De kerstboom is tijdens de donkerste maanden van het jaar hét middelpunt van elk huis en daarom is het cruciaal om de juiste keuze te maken. Onze voorkeur? Wij zijn fan van kunstkerstbomen!

  • Ze kunnen gedurende vele jaren steeds opnieuw worden gebruikt, waardoor die initiële investering na verloop van tijd een grote geldbesparing oplevert.
  • Eenmaal staand en gedecoreerd heeft de boom geen onderhoud nodig en laat hij geen naalden vallen.
  • Kunstkerstbomen zijn relatief licht. Na Kerstmis kunnen ze eenvoudig op zolder, in de garage of in de kast worden opgeborgen.
  • Echte bomen kunnen, wanneer ze vroeg worden gekocht, bruin zijn voordat de feestdagen überhaupt zijn begonnen. Een kunstboom behoudt zijn uiterlijk en zal er altijd fris uitzien.
  • Heb je een huisdier of een allergie? Dan is een kunstkerstboom ook de meest veilige optie.

Kunstkerstbomen

 

 

Je leest het, er zijn tal van redenen waarom een kunstkerstboom ook zeker iets voor jou is. Om je te inspireren laten we je graag kennismaken met onze top 3 kunstkerstbomen!

Kunstkerstboom met sneeuw1. KUNSTKERSTBOOM MET SNEEUW

KOOP ZE ONLINE!Ho ho ho, Merry Christmas! Wanneer je denkt aan kerst, denk je waarschijnlijk al gauw aan de kerstman, cadeaus, rendieren én sneeuw. Elk jaar hopen we weer op een witte kerst, maar helaas wordt die kans ook met het jaar kleiner. Haal een beetje winterlandschap in huis door voor een kunstkerstboom met sneeuw te kiezen! We noemden al even wat praktische voordelen van een kunstkerstboom, maar één ding hebben we nog niet genoemd: esthetisch gezien zijn de mogelijkheden van een nep kerstboom eindeloos! Wit, zwart, glitters of met sneeuw? Het kan allemaal! De takken van zo'n besneeuwde boom hebben een prachtige witte gloed, waardoor je je helemaal op de Noordpool waant. Kies voor witte of ijsblauwe kerstballen en slingers wanneer je er een heus winterwonderland van wilt maken. Super sfeervol en helemaal trendy!

Kunstkerstbomen met verlichting2. KUNSTKERSTBOOM MET VERLICHTING

KOOP ZE ONLINE!Als je het jezelf écht makkelijk wilt maken, kies je voor een kunstkerstboom met verlichting. Dag gedoe met snoeren die altijd in de war raken, hallo kant-en-klare boom die direct zal shinen! Zo'n boom is perfect voor iedereen met een druk gezinsleven een hectische baan. Je boom staat binnen no-time en je kunt alle aandacht vestigen op het versieren met kerstslingers en kerstballen. Dat is immers het leukste onderdeel van het optuigen van een kerstboom. Muziekje op, gezin verzamelen en je kunt los met allerlei feestelijke ornamenten. De standaard soort kerstverlichting anno nu is gemaakt van LED en dat zal ook bij zo'n kunstkerstboom zo zijn. Dit is goed nieuws, aangezien LED de meest energiezuinige, veilige en duurzame optie is.

Kleine kerstboom3. KLEINE KERSTBOOM

KOOP ZE ONLINE!


Klein, maar fijn: met een mini kerstboom maak je een onuitwisbare indruk op iedereen die jouw woning betreedt. Het leuke aan zo'n kleine kerstboom is dat je 'm overal neer kunt zetten - en waarom zou je het er bij één laten? Zet een mini bij de televisie, in de kinderkamer en laat een kleine kerstboom in de hal schitteren. Hoe meer boompjes, hoe meer sfeer. Het leuke aan een kunstkerstboom is dat je 'm ook neer kunt zetten op plekken waar een echte boom niet heel blij zou worden, bijvoorbeeld in een tochtige gang of vlakbij de kachel. Ga voor een boom met glitter, LED-verlichting of nepsneeuw.

KUNSTKERSTBOOM ONLINE BESTELLEN

Wees de menigte voor en ga nu al met jouw favoriete kunstkerstboom aan de slag. Je vindt 'm sowieso in de webshop van Toptuincentrum.nl, aangezien we een breed scala aan kunstbomen in ons assortiment hebben. Naast bovengenoemde bomen zijn er nog tal van andere kerstartikelen in onze shop te vinden. Wat dacht je van een leuk kersthuisje, bijzondere kerstballen of een schitterende guirlande? Heb je vragen over ons assortiment? Twijfel niet en neem contact met ons op. 

WEBSHOP

Toptuincentrum is ook actief op social media. Je kunt ons volgen op:

Tags: