Efteling Kerstdorp

Hou jij ook zo van de Efteling? Dan zijn de huisjes van het Efteling kerstdorp echt iets voor jou! Als jij alles wil weten over deze huisjes en wat je met ze kan doen, lees dan snel verder!

 

Kerstdorp

Tegenwoordig is het heel gewoon om met kerst niet alleen de boom op te tuigen, maar ook in een mooi kerstdorp in elkaar te zetten. Een kerstdorp bouwen is leuk omdat je er je eigen invulling aan kunt geven. Of je nu een paar huizen in elkaar wilt zetten of een groot kerstdorp wilt maken, alles is mogelijk! Lemax' kersthuizen bieden veel mogelijkheden en verschillende thema's. Wil je iets bijzonders en hou je van sprookjes? Dan is de Efteling collectie van Luville echt iets voor jou! Deze collectie bevat verschillende sprookjes zoals: Pardoes, de trollenkoning, Lang Nek, de draak, Hans en Grietje en vele andere sprookjes.

 

Efteling

De wereld vol wonderen, zodra je deze zin hoort, denk je vaak meteen aan de Efteling. Met de Efteling kersthuisjes bouw je thuis je eigen mini Efteling. Sommige miniaturen lichten op of maken geluid. Dit maakt jouw Efteling-dorp helemaal compleet. Het Efteling Kerstdorp is leuk om te sparen voor jong en oud. De Efteling-collectie wordt omschreven als een kerstcollectie, maar is natuurlijk het hele jaar door leuk om naar te kijken!

 

Accessoires

Tijdens het in elkaar zetten van een kerstdorp is het handig om alle hulpmiddelen bij elkaar te hebben, zodat het goed en vlot verloopt. Ga je werken met verschillende huisjes die oplichten of geluid geven? Dan is het handig om te kijken of ze op batterijen of op een stekker werken. Zodra ze met een stekker werken heb je misschien nog een stekkerdoos of verlengkabel nodig. Het is handig om hier van te voren over na te denken, zodat je gelijk kunt genieten van jouw kerstdorp. Ook zijn er genoeg andere accessoires om het kerstdorp op de vrolijken, zoals glitter decoratie of kunstsneeuw.

Kerst Showroom

Wil je tijdens de kerstperiode onze Efteling huisjes of de Lemax kersthuisjes graag even in het echt zien? Of wil je er gewoon een dagje op uit? Kom dan naar onze showroom in Den Bosch. Je kunt ons vinden in GroenRijk Den Bosch, gemakkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant! Naast ons grote scala aan kerstartikelen, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buiten planten en nog veel meer. Daarnaast heten wij jou van harte welkom in ons tuincafé. Naast een kopje koffie met gebak, hebben wij ook een uitgebreide lunchkaart.

Heb je nog vragen over de Efteling producten of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 073 220 0051 of mail naar info@toptuincentrum.nl


Ben je benieuwd geworden naar de Efteling kersthuisjes? Neem dan zeker eens een kijkje bij het assortiment van Toptuincentrum