Trend: fleece hoodies van Unique Living

Trend: fleece hoodies van Unique Living

Wij weten wel hoe jij deze koude maanden doorkomt: met onze knuffelbare fleece hoodies! Ze zijn een regelrechte hit op Instagram. Logisch, want wie wil er deze herfst en winter nou niet comfortabel, knus, warm en stijlvol bijzitten? Je kruipt heerlijk weg in zo'n fluffy trui en wordt constant geknuffeld door de aaibare stof. De hoodies zijn er in allerlei uitvoeringen qua kleur en patroon. Ben je van het kerstrood, houd je van nachtblauw of is een kek ruitpatroon meer iets voor jou? Scoor je favoriet online bij Toptuincentrum.nl voor maar €22,99. Wacht echter niet al te lang, want ze vliegen de deur uit…

Fleece hoodie bestellen

 

ZOEK DE WARMTE OP MET EEN KUSSEN OF PLAID

De herfst is dé periode om je huis lekker knus aan te kleden. Daar horen natuurlijk kaarsen, accessoires, maar ook zeker een gezellig kussen en zacht plaid bij. De zachte materialen van deze twee laatstgenoemde items geven je interieur immers een sfeervolle uitstraling, maar houden je bovenal lekker warm op regenachtige en grijze dagen. Die warme aankleding van je woning is tegenwoordig al helemaal geen overbodige luxe meer. We worden genoodzaakt bewust met de energie om te gaan en dus zoeken we naar oplossingen die ertoe leiden dat we minder hoeven te stoken. Een plaid is dus ideaal! Wie wordt er immers niet blij van weekendje bankhangen onder een wollig plaid? Een kopje warme chocolademelk in de hand terwijl je heerlijk tegen de kussens aankruipt, maakt dit beeld compleet.

Plaids
 

KRUIP WEG ÍN EEN KLEED MET EEN FLEECE HOODIE

Wat nou als we je zouden vertellen dat er ook buiten de bank manieren zijn om van je plaid te genieten? De ontzettend leuke fleece hoodies van Unique Living zijn een soort van plaid in 2.0 vorm. De hoodies zijn een mix tussen een trui en een kleedje en houden je de hele dag heerlijk warm. Normaal kruip je ónder een kleed; nu kruip je er lekker ín! De oversized hoodies zijn ook nog eens voorzien van een capuchon. Zo creëer je pas écht een warm coconnetje. Thuiswerken, koken, afwassen of gewoon lekker chillen was nog nooit zo comfortabel…

COMFY EN WARM

De hoodie is gemaakt van polyester, waardoor deze heerlijk zacht, warm en comfortabel aanvoelt. De trui is lekker groot en daarom past iedereen ‘m: one size fits all! Dit maakt ook dat de hoodie een perfect cadeautje is voor een vriendin, je vader of een collega. Ook heeft de trui nog een buidelzakje, ideaal voor de afstandsbediening of een rol koekjes. Brengen we je al op ideetjes?

Woonaccessoires


 

KOOP JOUW FLEECE HOODIE BIJ TOPTUINCENTRUM.NL

Je komt met de truien van Unique Living niet alleen heerlijk warm, maar ook nog eens lekker stijlvol voor de dag. Tóch fijn, zeker wanneer er onverwacht bezoek langskomt. We hebben fleece hoodies in verschillende kleuren en prints: van een roze knapperd tot een beestachtig leuke panterprint. Kies bijvoorbeeld voor een matching set voor jou en je vriendin of koop er gewoon lekker twee om af te kunnen wisselen. We kunnen je namelijk nu al garanderen dat er iemand in huis rondloopt die jouw hoodie maar al te graag in zal pikken… Sla dus snel je slag en bestel je favoriet(en)! Voor 14:00 uur besteld = vandaag op de post!

Klantenservice