Een fijne plek in de schaduw deze zomer

Een fijne plek in de schaduw deze zomer

Op warme dagen is een goede parasol onmisbaar in de tuin. Een parasol creëert schaduw en maakt bij hoge temperaturen de tuin aangenamer. Toptuincentrum biedt een breed assortiment parasols. Je kan bij ons terecht voor ronde, vierkante, klassieke of moderne parasols in allerlei kleuren. Ben je na het lezen van dit stukje benieuwd geworden naar de parasols? We lichten hieronder een aantal van onze favoriete toe: 

1. Onze best verkochte parasol: de Las Palmas met kniksysteem

Deze parasol heeft een kleine ronde vorm, het doek is waterafstotend en is van het materiaal polyester. De parasol heeft een handig knikmechanisme, door het knopje die erop zit in te drukken kan je het doek gemakkelijk alle kanten op krijgen, ook beschikt de parasol over een push-up systeem, hierdoor kan je de parasol gemakkelijk omhoog krijgen. Daarnaast beschermt het doek tegen 50+ UV stralingen en kan het tegen 2000 zon uren. 

 

Bekijk deze parasol

 

 

 

2. De Timor Luxe Ø4M

Deze tuinparasol Timor Luxe uit de Madison TOPLINE serie is een duurzame, stabiele en hoogwaardige parasol die perfect is voor in je tuin! Bovendien is het openen en sluiten van de parasol gemakkelijk en snel dankzij het draaimechanisme. De ventilatieopening zorgt ervoor dat de parasol beter bestand is tegen de wind.

 

Klik hier om de Timor Luxe te bekijken

 

 

 

 

3. De Paros II Ø3M

De parasol heeft een eenvoudig draaimechanisme en is erg handig in gebruik. Het 220 grams doek is gemaakt van 100% polyester en is afgewerkt met een PA coating. Deze coating zorgt ervoor dat het doek bestand is tegen UV-straling en dat zonlicht wordt afgestoten. Daarnaast is het doek waterafstotend. Met een eenvoudig te bedienen easy set up systeem opdraai- en kniksysteem gaat de parasol open en dicht, maar kan hij ook kantelen.

 

Bekijk de Paros

 

 

 

 

Parasolvoeten

Geniet nog meer van je parasol met een parasolvoet. De voet zorgt ervoor dat jouw parasol op z'n plek blijft staan en niet wegwaait. Heb je geen zin om de parasol continu mee te bewegen met de zon? Dat snappen wij van Toptuincentrum.nl maar al te goed. Daarom hebben wij parasolvoeten met wielen in ons assortiment opgenomen. Ga lekker de tuin in en bescherm je tegen de zon met een parasol en een parasolvoet. 

Bekijk hier de parasolvoeten

                   

Parasolhoezen

Met een parasolhoes bescherm je jouw parasol waardoor die langer mooi blijft. Hij blijft schoon en het zorgt ervoor dat hij droog blijft zodra het regent. Dit maakt een parasol een haast onmisbaar accessoire. Hiermee verleng je de levensduur van je parasol en hij kan ook niet beschadigd raken.

Bekijk de parasolhoezen

Showroom

Wil je de parasols graag even in het echt zien? Of wil je er gewoon een dagje op uit? Kom dan naar onze showroom in Den Bosch. Gemakkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant! Ook kun je ons vinden op GroenRijk Den Bosch. Naast ons grote scala aan tuinsets en vele andere tuinmeubelen, Ben je bij ons ook aan het juiste adres voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buiten planten en nog veel meer. Daarnaast heten wij jou van harte welkom in ons tuincafé. Naast een kopje koffie met gebak, hebben wij ook een uitgebreide lunchkaart. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 073 220 0051 of mail naar info@toptuincentrum.nl   

Toptuincentrum is ook actief op social media. Je kunt ons volgen op:

Tags: