Bouw het Sprookjesbos na bij jou thuis!

Ben je helemaal gek op het Sprookjesbos van de Efteling? Lees dan snel verder, want dan is dit blog echt iets voor jou! 

Met de producten van Luville kun jij het Sprookjesbos van de Efteling namaken in jouw woonkamer. Veel van de mooie Efteling sprookjes zijn namelijk in miniatuur nagemaakt. De kleine Efteling beeldjes zijn erg mooi afgewerkt, er zitten allerlei details in verwerkt. Sommige van de Eftelinghuisjes maken muziek of kunnen ''bewegen'', dit maakt ze nog leuker! De huisjes die muziek maken of ''bewegen'' werken op batterij. Vind je die batterijen nou een gedoe? Er bestaat ook een speciale adaptor waarmee je 3 van deze huisjes aan kan sluiten aan 1 stekken. Zo hoef je niet te werken met batterijen. Ben je na het lezen van dit stukje benieuwd geworden naar de Eftelinghuisjes? We lichten er hier een aantal van onze favoriete toe: 

1. De all time favorite; de Efteling paddenstoel

Deze mag natuurlijk niet ontbreken in het Sprookjesbos. Wie heeft er nou geen foto van vroeger op de paddenstoel? De Efteling paddenstoel is mooi afgewerkt in de originele kleuren rood met wit. Het formaat van deze paddenstoel is 3,1 x 3 x 3,1 cm. Deze Efteling paddenstoel op vele plekken in jouw Eftelingdorp neergezet worden, het Sprookjesbos staat er immers vol mee! De Efteling paddenstoel mag zeker niet ontbreken. 

KLIK HIER VOOR DE PADDENSTOEL

 

 

2. Het huis van Hans en Grietje

Met het huis van Hans en Grietje haal jij de wereld vol wonderen in huis! Het snoephuisje zit vol met mooie details. Als je goed kijkt zie je de zoetigheid aan de muren en de taarten bij de voorkant van het huis, ook is Hans te zien. Het huis van Hans en Grietje is 11 x 8 x 9 cm. Een mooi formaat om tussen jouw Eftelingdorp te zetten.

KLIK HIER VOOR HET HUIS

Ben je wel fan van Hans en Grietje, maar wil je niet helemaal dit huis in jouw kamer hebben staan? Hans en Grietje zijn ook in losse poppetjes verkrijgbaar. 

 

3. De Sprookjesboom

Degene die natuurlijk ook absoluut niet mag ontbreken in jouw Sprookjesbos is de Sprookjesboom. De Sprookjesboom is een grote eikachtige boom met een lief gezicht. In de Efteling spreekt deze boom mooie woorden. Rondom de Sprookjesboom zijn allerlei paddenstoelen en diertjes te zien, zo ook in deze miniatuur versie. De takken van de Sprookjesboom zijn erg mooi afgewerkt, zo krijgen ze een realistisch uiterlijk. Deze Sprookjesboom is 17 x 20 x 23 cm.

KLIK HIER VOOR DE SPROOKJESBOOM

Vind je deze Sprookjesboom te groot? Er is ook een kleinere versie van de Sprookjesboom. Deze is 9,5 x 7,5 x 10 cm.

 

 

Voor iedereen die wel gek is op de Efteling, maar het niet zo ziet zitten om een Eftelingdorp te maken heeft de Efteling nu ook Efteling kerstballen uitgebracht, deze zijn er leuk in de kerstboom!

          

 

De mooiste Efteling producten shop je eenvoudig in de webshop van Toptuincentrum.nl. Naast bovengenoemde items zijn er nog tal van andere Efteling producten in onze shop te vinden. Wat dacht je van attributen voor de Efteling figuren, de Eftelinghuisjes of de Efteling accessoires? Keuze genoeg, zeker wanneer je helemaal gek bent op de Efteling. Heb je vragen over ons assortiment? Twijfel niet en neem contact met ons op. 

WEBSHOP

Toptuincentrum is ook actief op social media. Je kunt ons volgen op:

 

Tags: