Oranje boven! Vier Koningsdag met de leukste oranje items

Oranje boven! Vier Koningsdag met de leukste oranje items

Leve de koning, hoera! Op woensdag 27 april 2022 vieren we dat Willem-Alexander al 55 kaarsjes uit mag blazen. Dit doen we door naar de vrijmarkt te gaan, te genieten op een festival of door lekker te rommelen in huis of tuin. Krijg nu al de smaak te pakken door het leven wat meer door een oranje bril te zien. Met een aantal oranje items van Toptuincentrum.nl kom je immers helemaal in de feeststemming. Ontdek onze Koningsdag inspiratie!

Waarom jouw huis een beetje oranje verdient

Op Koningsdag kleurt Nederland weer helemaal oranje. Maar wist je ook dat deze kleur wordt geassocieerd met vreugde, geluk, creativiteit en het gevoel van warmte? Alle reden om je huis en tuin in een oranjekleurig jasje te steken. Wat dacht je van een aantal knappe oranje woonaccessoires? Met een oranje vaas, pot, kandelaar of kussen breng je jouw woning direct in vrolijke voorjaarssferen. Of misschien wat oranjekleurige tuinplanten? Hier heb je ook ver na Koningsdag veel plezier van. Laat je inspireren...

Kussen kopen - online | Toptuincentrum.nl | Den Bosch1. Om te kussen

Koop ‘m online!We noemden het al even; door een aantal oranje woonaccessoires toe te passen, ben je verzekerd van een warm en vrolijk interieur. Het is immers hartstikke leuk om op een dag als Koningsdag het 'Maxima-le' uit je woning te halen. Als je de voorjaarsschoonmaak af hebt gerond, kun je je woning met wat kleine en relatief goedkope middelen compleet nieuw leven inblazen. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit kussen van Unique Living? Het sierkussen heeft een bijzonder mooie oranjetint die heel mooi matcht met andere kleuren. Door zijn boho-look is het een echte trendy eyecatcher.

Bollen kopen - online zomerbollen bestellen | Toptuincentrum.nl | Den Bosch2. Vrolijke oranje bloeiers

Koop deze zomerbollen online!


 

April doet wat 'ie wil en dus is het nog lastig te voorspellen wat het weer met Koningsdag gaat doen. Uiteraard hopen we van harte dat je lekker kunt tuinieren, want een rood-oranje zonnetje maakt het feest natuurlijk compleet. Voorzie dan ook de tuin van een beetje oranjekoorts! Er zijn immers tal van tuinplanten met oranje bloemen die jouw terras enorm opvrolijken. Leuk op Koningsdag, maar zeker ook daarna! Daarnaast is april hét moment om met zomerbloeiende bollen aan de slag te gaan. Als je deze nu in de grond of in een pot stopt, heb je komende zomer veel oranje plezier. Kan je mooi nog eens terugdenken aan die fijne Koningsdag.

Bloempot kopen - online pot bestellen | Toptuincentrum.nl | Den Bosch3. Bij ieder plantje hoort een potje

Koop deze pot online!

Waar groen is, zijn bloempotten. Een trendy bloempot van bijvoorbeeld elho mag dan ook absoluut niet in jouw tuin ontbreken. Zet 'm bij de voordeur, geef een paar potten een plekje op het terras of fleur je balkon eens flink op. Met een kleurrijke bloempot trek je absoluut de aandacht. Daar word je toch vrolijk van? En wist je dat er achter de potten van elho ook een heel duurzaam verhaal schuilgaat?

  • De potten worden gemaakt met gerecycled plastic
  • Ze worden geproduceerd met eigen windenergie
  • De producten van elho zijn volledig recyclebaar

Oranje items en Koningsdag cadeaus online bestellen

Vier de verjaardag van de koning mee en steek huis en tuin in een oranje jasje met de items van Toptuincentrum.nl. Je vindt in onze webshop uiteraard nog veel meer moois - ook in rode, witte en blauwe tinten. Heb je vragen over ons brede assortiment? Twijfel niet en neem contact met ons op. Ook kun je een bezoekje brengen aan onze showroom in Den Bosch om ons complete aanbod feestelijke items te bekijken. We zijn geopend op Koningsdag!

Webshop

Toptuincentrum is ook actief op social media. Je kunt ons volgen op:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

palletkussens

Palletkussens zijn helemaal in! Ga jij voor een neutrale kleur of kies je voor een felle tint? Lees hier alles over palletkussens. 

Lees meer...
Stap binnen in de prachtige wereld van bolvormige bloempotten

Een betovering van kleur en vorm die elke binnenruimte transformeert tot een levendig paradijs.Bij GroenRijk presenteren we met trots onze prachtige collectie nieuwe bolvormige potten. Onze gloednieuwe metalen vazen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen: 33 cm en 27 cm. Of je nu op zoek bent naar een opvallend middelpunt voor je kamer of juist een subti...

Lees meer...
Prachtige Nieuwe Metalen Vazen Nu Verkrijgbaar bij GroenRijk Den Bosch!

GroenRijk Den Bosch heeft geweldig nieuws voor liefhebbers van vazen: we introduceren met trots onze nieuwste collectie metalen vazen! Als een van de eerste mogen wij deze prachtige nieuwe vazen aanbieden. Ze zijn een perfecte aanvulling op elk interieur, met hun verfrissende zomerkleuren....

Lees meer...
Ontdek de nieuwe Napoleons Gas- en houtskool barbecue

Freestyle 365 en Freestyle 365 + zijbrander

...Lees meer...