Cheetah Trend

Cheetah Trend

De cheetah trend werd in 2020 geïntroduceerd en is ook in 2021 niet meer weg te denken. Sinds de trend begon zijn er verschillende vormen en maten op de markt gebracht. Daarom wil ik jullie vandaag mee nemen in onze collectie van deze te gekke vazen. Onze Cheetah glascollectie bestaat uit een lijn van mondgeblazen vazen en waxinelichthouders. Ook zijn de cheetah vazen in verschillende kleuren beschikbaar. Laten we gaan kijken!

 

 

 

 

 

Cheetah Vaas Artic

Deze vaas is een tijdloos model. Goed te combineren met je interieur en leuk met een bosje bloemen erin. De cheetah vaas is gemaakt van glas en met de mond geblazen. Daardoor is elke vaas weer uniek. Wat kun je allemaal in de vaas doen? Wat leuk te combineren is met deze vaas zijn zijde bloemen. Zijde bloemen gaan natuurlijk lang mee en hebben door de kwaliteit een chique uitstraling. Buiten zijde bloemen kun je ook prachtige droogbloemen in de vaas doen. Ook gaan de droogbloemen lang mee en hebben juist weer een vintage look. 

 

 

 

 

 

Zwart/Grijze Variant

De cheetah vaas is ook verkrijgbaar in een prachtige zwart/grijze kleur. Ook deze vaas is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zoal je op de foto ziet is deze vaas gevuld met pluimen. Pluimen zijn ook een trend item voor dit seizoen. Ze zijn chique en elegant. Je kunt de vaas op verschillende plekken zetten om een speels effect te creëren. Heb je een grote dan kun je hem mooi als eyecatcher op de grond zetten en ander kun je hem prachtig op de eettafel zetten. 

 

 

 

 

 

 

 

Cheetahprint Theelichthouders

Wat zijn ze prachtig! In deze te leuke cheetah print heb je ook theelichthouders. Natuurlijk kun je die als theelichthouder gebruiken, maar je kunt er ook een leuk plantje in doen zoals een vetplantje. Deze zijn wat kleiner en kunnen in combinatie met de grote vaas echt zorgen voor een prachtige eyecatcher. Je kunt er ook verschillende kaarsen in doen zoals normale kaarsen, geurkaarsen of gekleurde kaarsen. Met deze theelichthouders kun je een bijzettafeltje opleuken!

 

 

 

 

 

 

Ronde Cheetah Vaas

En als laatst deze prachtige ronde cheetah vaas. Door de ronde vorm is hij heel uniek en abstract. Ook wanneer je deze combineert met verschillende andere vormen en hoogtes wordt het een prachtig geheel. Hier kun je ook weer gebruik maken van de zijde bloemen en droogbloemen. Wanneer je daar niet van houd kun je hier ook een grote kaars in zetten. Waardoor de vaas prachtig oplicht. 

Ben jij ook echt fan van deze cheetah trend na het lezen van deze blog? Shop dan snel via deze link de cheetah vaas die bij jou past!

Toptuincentrum is ook actief op social media. Je kan ons volgen op:

 

Bezoek de webshop