Brievenbuscadeau's

Brievenbuscadeau’s zijn super leuke kleinigheidjes om te geven, maar vooral ook om te krijgen. De cadeautjes zijn ook heel gevarieerd omdat het echt van alles kan zijn. Van wijn tot kleine planten, je kan het zo gek niet bedenken. Dus als je geen inspiratie hebt voor een leuk cadeautje, dan is deze blog zeker geschikt voor jou!  

MINI THEE KWEEKSET 

Dit mini thee kweeksetje is eigenlijk een klein kweekkastje die ervoor zorgt dat je thee kunt kweken in je eigen tuin. Dit is echt een super leuk en vooral origineel cadeau om te geven of voor eigen gebruik. Het kweeksetje is gelijk klaar voor gebruik en je kunt door middel van de gebruiksaanwijzing het gemakkelijk aanbrengen in je tuin. Het kweeksetje is van het merk Buzzy en beschikt voor 6 verschillende kruiden namelijk; Kruizemunt, Citroengras, Mexicaanse munt, Venkel, Lemon Bergamot en Kamille. Met deze soorten kruiden creëer je de lekkerste soorten thee bij je thuis.

Thee kweekset

BLOEMZAAD BOUQUETS BAR PICKING FLOWERS

Een ander leuk brievenbuscadeau is de Bouquets Bar. Hiermee kun je verschillende leuke planten kweken in je tuin. Het mengsel is geschikt voor plukbloemen maar kan ook als snijbloemenmengsel gebruikt worden. Deze bloemen staan echt prachtig in je tuin en het leuke van deze bloemen is dat ze erg aantrekkelijk zijn voor bijen en vlinders. De Bouquets Bar bestaat uit een zakje zaden met vrolijke plukbloemen en 1 liter cocopress tablet (met opkweekzak).

 

ORGANIC SPRUITGROENTE POT SALADEMIX

De pot zorgt ervoor dat je eenvoudig spruitgroente kan kweken. Spruitgroente is een groente die als kiemplantje wordt geoogst en gegeten. Bij de pot zit er een zakje spruitgroente salademix en een RVS rooster inbegrepen. Het is de bedoeling dat je een lepel zaden in de kweekpot strooit, daarna lauw water toevoegen, de deksel er goed opdraaien en het water daarna goed afgieten. Je moet 2 à 3 keer per dag spoelen en de kweekpot moet in een ruimte waarbij de temperatuur ongeveer 20 graden is.

 

Heb je iets gehad aan deze blog en wil je meer weten over onze brievenbuscadeau's? Neem dan snel een kijkje op toptuincentrum.nl

Wil je advies over jouw tuin, kamerplant of buitenplant? Kom dan naar onze winkel in Den Bosch. Je kunt ons vinden in GroenRijk Den Bosch. Naast ons grote aanbod in planten en bloemen ben je bij ons ook aan het juiste adres voor dierenproducten, woonaccessoires, buitenplanten en barbecues. Daarnaast heten we je graag van harte welkom in ons tuincafé.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze blog of producten die je tegenkomt op de website? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 073 330 0051 of mail naar info@toptuincentrum.nl

Ben je benieuwd geworden naar deze brievenbuscadeau's of andere producten? Neem dan snel een kijkje op toptuincentrum.nl

 

Bezoek de webshop