3x cadeautips voor Valentijnsdag

3x cadeautips voor Valentijnsdag

Staat er in jouw agenda al een uitroepteken bij 14 februari? Ook dit jaar mag je de meest romantische dag van het jaar niet zomaar voorbij laten gaan. Zet op Valentijnsdag 2022 jouw liefste vriendin, je geheime liefde óf jezelf eens goed in het zonnetje. Iedereen kan in deze gekke Corona-tijden immers wel een beetje liefde gebruiken.

Een gezonde aanvulling

Bij Toptuincentrum.nl vind je ook dit jaar weer de leukste cadeaus voor jouw Valentine. Voel je vlinders voor een collega, heb je een oogje op de knappe buurman of heb je de leukste vriend of vriendin al aan de haak geslagen? Met onze Valentijnsdag cadeautips laat je je liefde voor de speciale persoon meer dan blijken. Bekijk en shop onze top 3 eenvoudig in de webshop. De cadeaus worden goed en duurzaam verpakt, en binnen no-time bij je thuisbezorgd. Wacht niet te lang, want voor je het weet is het de 14e...

Cadeau Box Kamerplant Valentijnsdag - Roze Anthurium - afbeelding 11. We ♥ de Anthurium

Koop ‘m online!



De Anthurium is zo'n bloeiende kamerplant die een prachtig geschenk voor elke gelegenheid is. Valentijnsdag uiteraard niet uitgezonderd. Sterker nog, de hartvormige bloem is juist een prachtige hartendief waarmee je jouw liefde op de 14e februari enorm verrast. We hebben de flamingoplant in meerdere varianten en kleuren. Houd de plant licht vochtig en zorg ervoor dat de Anthurium op een lichte plek staat. Sowieso is een kamerplant een prachtige surprise. De ontvanger heeft er veel en lang plezier van. Daarnaast zorgt groen voor een creatievere geest, een productiever lijf en een gezondere leefomgeving. Zo'n geschenk wil iedereen wel!

Topbloemen boeket | Valentijnsdag2. Dat verdient een bloemetje

Koop een boeket online!



Een mooi boeket is áltijd een goed cadeau. Iedereen wordt immers blij van de geur en fleur van een prachtige bos bloemen. Houdt jouw (geheime) liefde van een bepaalde bloem of heeft diegene een favoriete kleur? Je kunt bij ons voor elk budget een prachtig bloemetje uitzoeken, welke soort of maat je ook in je hoofd hebt. Onze partner Topbloemen.nl zorgt ervoor dat jouw bos bloemen zo snel mogelijk wordt verzonden. De verse bloemen blijven gemiddeld zeker tien dagen prachtig mooi. Een lieve boodschap op een kaartje toevoegen is ook geen enkel probleem. Vergeet je ook niet een bijpassende vaas te bestellen? 

Tip! Droogbloemen zijn ook een leuk cadeau-idee. Ze zijn trendy, stylish en niet kapot te krijgen. Eindeloos plezier gegarandeerd! 

Woodwick Vanilla & Sea Salt Mini Candle3. WoodWick geurkaars: een heerlijk cadeau

Koop ‘m online!

In deze hectische tijden is een beetje me-time een heerlijk cadeau. Een theetje op tafel, een boekje in de hand, een muziekje op de achtergrond en de lekkere aroma van een knetterende geurkaars... Wat wil je nog meer? De kaarsen van WoodWick onderscheiden zich niet alleen door de fantastische geuren, maar ook door de houten lont. Deze knettert en doet denken aan een brandende openhaard. Hoe romantisch! Geef jouw (toekomstige) vriend of vriendin deze heerlijke ervaring cadeau. Bestel 'm online of kom langs in onze showroom.

Tip! Zorg dat de lont altijd maximaal een halve centimeter boven de kaars uitsteekt. Je kunt de lont met je vingers eenvodig inkorten. Een korte lont zorgt ervoor dat de WoodWick kaars beter en mooier opbrandt

Valentijnsdag cadeaus online bestellen

De mooiste cadeaus shop je eenvoudig in de webshop van Toptuincentrum.nl. Naast bovengenoemde items zijn er nog tal van andere geschenken in onze shop te vinden. Wat dacht je van een mooi sierkussen of een lekkere huisparfum? Keuze genoeg, zeker wanneer jouw liefde gek op groen en interieur is. Heb je vragen over ons assortiment? Twijfel niet en neem contact met ons op. 

Webshop

Toptuincentrum is ook actief op social media. Je kunt ons volgen op:

Tags: