De interieurtrends van 2021

De interieurtrends van 2021

Nu het nieuwe jaar al een tijdje van start is kun je niet achter blijven met de nieuwste interieurtrends. Zin om je interieur weer een nieuwe boost te geven maar weet je alleen niet helemaal hoe? Dan mag je deze blog niet voorbij laten gaan.

Trend 1: Houten accessoires

Hout zien we dit jaar wel weer terug komen. Warm hout zullen we dit jaar veel terug zien. Met hout kun je in je huis een heerlijk knus hoekje creëren. Warm hout kan goed gecombineerd worden met cognac kleurig leer en witte kasten. Hoe kan je het warm hout in huis halen? Je kunt beginnen met accessoires zoals wanddecoratie. Wat voor wanddecoratie? Onze wandspiegel is gemaakt van hout en heeft een warme uitstraling. Hij is gemakkelijk op te hangen aan de muur en geeft een mooie natuurlijke uitstaling. Om een wat meer een statement piece item toe te voegen kun je een leuke bijzettafel gebruiken. Onze bijzettafel melfort is daar geschikt voor! Hij is gemaakt van warm hout en is ook heel mooi te combineren met prachtige kleuren zoals marine blauw. 

Trend 2: Droogbloemen

Ook in 2021 gaan we veel droogbloemen zien. Ze waren in de jaren 70/80 erg populair, maar ook zeker nu zijn ze goed te combineren en staan ze super trendy in een prachtige vaas. Met droogbloemen kun je tegenwoordig erg veel mee doen. Wanneer je gaat voor een echte eyecatcher in je interieur kun je gaan voor een droogbloemen boeket. Wanneer je iets aan de muur wilt kun je een krans maken met jouw favoriete droogbloemen. Je kunt de droogbloemen krijgen in alle verschillende soorten en kleuren. Een leuk alternatief is deze droogbloemen in stulp. Er zijn dus ontelbare mogelijkheden met droogbloemen!

Trend 3: Geprinte vazen

Een van de leukste trends dit jaar zijn de geprinte vazen. Ook dit jaar zien we meerdere printen terug komen. Een van die geprinte vazen is de cheetah vaas. Deze vaas heeft een prachtige luipaard print en is verkrijgbaar in de kleur bruin en grijs. Ze zijn natuurlijk al een ware eyecatcher om in je interieur te hebben. Ook kun je de vazen combineren met de tweede trend namelijk droogbloemen. De cheetah trend komt in vele maten en vormen. Je kunt een grote vaas weer leuk combineren met kleine theelichthouders. Naast de cheetah is er dit jaar een nieuwe trend onder de vazen namelijk marmer vazen. De marmer vazen komen in de kleur zwart wit en zijn ook met de hand gemaakt. Ook die zijn prachtig van zichzelf maar kunnen ook goed gecombineerd worden met een bos bloemen of droogbloemen. De marmer vaas komt ook in verschillende maten en is ook verkrijgbaar in theelichthouders. 

Bezoek de webshop