Gina Da Potterie

Van groot tot klein en van hoog tot breed. Er is altijd een pot die bij jouw stijl past! Bloempotten maken jouw terras, voortuin, balkon of interieur namelijk een stuk gezelliger. Uiteraard is het belangrijk om de juiste planten te kiezen, maar ook de pot maakt een heel groot verschil. De juiste maat, stijl en vorm pot zorgt er namelijk voor dat de planten goed tot hun recht komen en een mooi geheel vormen met de rest van de omgeving. De kleuren en stijlen die je uitkiest qua bloempot worden op een verlengstuk van de styling in jouw interieur of in de tuin. 

Bij Toptuincentrum beschikken we over de lijn bloempotten van Gina Da. Wij spannen ons graag in om jou te voorzien van het beste van het beste. Diversiteit, wereldse invloeden en het familiegevoel: dit zijn de ingrediënten van iedere lijn binnen Gina Da. Je vindt hier een brede collectie aan potten en accessoires van vele materialen, van aardewerk en glas tot riet en hout. In deze blog zoomen we in op de collectie van keramiek, metaal en aardewerk. We zetten een aantal prachtige bloempotten van Gina Da op een rij voor je.



Karakter Binnen Pot Goud M

Vul de pot met je mooiste plant en zet hem op een gewenste plek neer, want deze eye-catcher steelt de show. Goud is helemaal de nieuwe trend van dit jaar en die wil je natuurlijk niet missen. Je kunt er een mooie plant in zetten of natuurlijk als decoratie gebruiken. Deze Gina Da bloempot is in verschillende afmetingen te verkrijgen. De Karakter bloempot van Gina Da heeft zoals de naam al zegt karakter. De gouden pot heeft vele kleine gaten die de bloempot nog meer sierwaarde geeft. Deze pot is een must have voor elk interieur! De pot heeft een lengte, hoogte en breedte van 30 cm. De diameter is 30 cm en het gebruikte materiaal is koper.

 

 

Karakter Binnen Pot Mat Goud L


Door de matte afwerking is deze pot van zichzelf al helemaal af. Met een leuke plant in deze bloempot breng je makkelijk sfeer in jouw huis. Wij raden aan om een binnenhoes te gebruiken om waterschade te voorkomen. Is de maat L niet de juiste maat? Geen probleem, de pot is namelijk van XS tot en met XL verkrijgbaar. De pot heeft een hoogte van 40 cm. De diameter is ook 40 cm en het gebruikte materiaal is metaal.

 

Karakter Binnen Pot Mat Zilver M

Ook zilver is geen misstaande kleur in jouw interieur. De Gina Da karakter binnen pot mat zilver is een opkomende trend in 2022 die je niet wilt missen. Je kunt er een mooie plant in zetten of natuurlijk als decoratie gebruiken. Deze variant is in verschillende afmetingen te verkrijgen. Deze pot heeft een hoogte van 22 cm en de diameter is 24 cm. Het gebruikte materiaal is koper. 

 

 

Karakter Pot Alu Neo Gold M

Wil jij jouw interieur opfrissen met een nieuwe pot die nog bijna niemand in huis heeft? Dan is de Karakter Pot Alu Neo Gold echt iets voor jou! Gina Da staat bekend om haar hoge kwaliteit en grote diversiteit aan potten. Deze Karakter pot is onderdeel van de Neo Gold serie. Deze serie potten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Om het plaatje compleet te maken, kan je er een prachtige plant in zetten. Deze pot heeft een hoogte van 30 cm en de diameter is 30 cm. 
 

 

Karakter Binnen Pot Vintage Cupper M

De Binnen Pot Vintage Cupper is echt iets aparts! De aparte kleur geeft een speciale toevoeging aan ieder interieur. Karakter Binnen Pot Vintage Cupper is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Door de koperen kleur krijgt de pot een chique uitstraling. Om het totaalbeeld compleet te maken, kan de pot ook gecombineerd worden met andere potten van de Gina Da Collectie.

 

 

Disclaimer

De prachtige Gina Da potten worden gemaakt in India, daardoor kunnen de afmetingen en kleuren per pot iets verschillen. Ook is de pot niet waterdicht, stop er daarom altijd een waterdichte hoes in om schade te voorkomen. 

 

Heb je iets gehad aan deze blog en wil je meer weten over binnen- en buitenpotten? Neem dan snel een kijkje op Toptuincentrum.nl

Wil je de producten liever in het echt bekijken? Kom dan (wanneer Corona dit toelaat) naar onze winkel in Den Bosch. Je kunt ons vinden in GroenRijk Den Bosch. Naast ons grote aanbod in planten en bloemen, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor kerstbomen, dierenproducten, woonaccessoires en nog veel meer! Daarnaast heten we je graag van harte welkom in ons tuincafé. Echter, is dit momenteel door corona restricties gesloten.

Heb je nog vragen over de producten die je tegenkomt op de website? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 073 330 0051 of mail naar info@toptuincentrum.nl

Ben je benieuwd geworden naar onze gehele Gina Da collectie, of andere producten? Neem dan snel een kijkje op de site!

 

 

Tags: