Musthaves om te kunnen winter barbecueën

Sommige moeten er nu nog niet aan denken, maar het is nog altijd een prima tijd om te barbecueën. Niet alleen in de zomer wordt er gebarbecued maar ook zeker in de winter wordt er regelmatig gebarbecued. Er zijn tegenwoordige verschillende soorten tools om je te helpen bij het bereiden van het perfecte stukje vlees of een heerlijke moot zalm op de barbecue. Dus hou je van grillen en vindt je het ook leuk om bijvoorbeeld in de winter te barbecueën? Dan zijn deze tools in deze blog zeker geschikt voor jou!

Grillrooster The Bastard

Het grillrooster van The Bastard is een van de tools die vaak wordt verkocht. Met het grillrooster krijg je het beste grill resultaat op de barbecue. Het rooster is gemaakt van gietijzer en dat zorgt voor een perfecte geleiding van warmte en zorgt voor een constante temperatuur. Ook zorgt het grillrooster voor de perfecte grillstrepen op de gerechten. Dit zorgt niet alleen voor een mooi uiterlijk van het gerecht maar het zorgt ook juist voor een heerlijke smaak.

Wat belangrijk is bij het schoonmaken is dat je het grillrooster goed moet laten drogen en dat je het ook insmeert met een beetje zonnebloemolie. Wanneer je dit regelmatig  doet heb je het langste plezier van het product.

 

 

 

 

 

 

 

Het merk The Bastard is een Nederlands merk en is misschien wel één van de bekendste barbecue merken op dit moment. Met de producten van The Bastard creëer je een buitengewone ervaring tijdens het barbecueën. De materialen waarover The Bastard producten beschikken zijn van een ongekend hoge kwaliteit.

Barbecue Weber Opberghoes

Ook voor het mindere weer wat er aan zit te komen hebben we verschillende producten om de barbecues te kunnen beschermen. Zo ook de luxe opberghoes van Weber. De hoes is licht in gewicht, UV resistent en ook waterproof. Door het polyester is de hoes geschikt tegen alle weeromstandigheden waardoor je de barbecue veilig op kan bergen.

 

 

 

 

 

 

Weber Connect Smart Grilling Hub

Wat nog een mooie tool voor het barbecueën is dat is de Weber Connect Smart Grilling Hub. De Smart Grilling Hub zorgt voor een perfect gegaard gerecht. De slimme thermometer maakt verbinding met jouw smartphone via de Weber app en zo krijg je tijdens het grillen verschillende meldingen te zien. Zo is het heel gemakkelijk om te zien wanneer het gerecht gedraaid moet worden en wanneer het klaar is. Ook kun je aangeven hoe je bijvoorbeeld het vlees gegaard wilt hebben: rare, medium rare of well-done. Zo hoef je niet steeds bij de barbecue te gaan staan om te kijken of alles goed gaat. Ideaal dus!


 

 

 

 

 

 

Ben je benieuwd geworden naar artikelen voor de barbecue? Neem dan zeker eens een kijkje bij het assortiment van Toptuincentrum

BEKIJK HET HIER

 

Toptuincentrum is ook actief op social media. Je kunt ons volgen op:

·         Facebook

·         Instagram

·         TikTok

 

Tags: