Lemax Kerstartikelen

Sinds de oprichting in 1990, is Lemax een voorloper in de snel groeiende markt van verlichte kerstdorpen. Van een bescheiden selectie van verlichte Lemax huisjes is de collectie uitgegroeid tot een complete wereld van huizen, figuren en accessoires. De producten zijn zeer gedetailleerd en zijn afgewerkt met fijne details. De miniatuurhuisjes van Lemax zijn verdeeld in verschillende dorpen met ieder een eigen thema. De collectie is inmiddels uitgegroeid tot een wereld van huizen, figuurtjes en accessoires met meer dan 2000 items. Bij Toptuincentrum hebben we honderden Lemax artikelen op voorraad, speciaal voor jou! Met de Lemax artikelen is jouw kerstdorp binnen een mum van tijd voorzien van een overschot aan gezelligheid, lampjes en figuren en een prachtige uitstraling. Hierdoor geef je je huis nog meer sfeer voor, tijdens en na de feestdagen.

 

In deze blog bespreken we een aantal artikelen die niet in jouw kerstdorp mogen ontbreken! Van adaptors tot mini skiërs, en van skischolen tot de chocolade fabriek, we bespreken een deel van ons brede assortiment binnen de Lemax collectie. Bekijk hieronder snel de Lemax kerstartikelen en mix & match er op los!

 

1. Power Adaptor (4.5V)

De Lemax Power Adaptor is geschikt voor alle Lemax huisjes, verlichte- en bewegende artikelen. Op de Lemax Power Adaptor kun je drie willekeurige Lemax items aansluiten. Met de Lemax 4,5 Volt Adaptor bouw je een prachtig verlicht dorp. Geen batterijen, geen gedoe, gewoon de stekker erin en genieten van bewegingen, muziek en sfeervolle verlichting. 

 

 

2. New Majestic Christmas Tree (4.5V)

Lemax New Majestic Christmas Tree is een Lemax kerstboom en past perfect in jouw Lemax kerstdorp. Het product is goed te combineren met andere Lemax items. De Lemax New Majestic Christmas Tree wordt geleverd inclusief LED verlichting, geluid en batterijkastje. Ook bevindt zich aan de achterkant een knop waarmee je de knipper stand aan en uit kunt zetten. De 4,5 V Adapter kan ook op dit kerst artikel aangesloten worden.

 

Verzamelaars van over de gehele wereld hebben het plezier en vermaak van het versieren van hun eigen huis ontdekt door gebruik te maken van Lemax artikelen. Doordat wij over zo'n uitgebreide selectie van prachtige huisjes, accessoires en figuren beschikken, hebben wij voor ieder wat in huis! 

De huisjes van Lemax zijn gemaakt van hand geschilderd porselein. De figuurtjes zijn gemaakt van polystone. Lemax staat bekend als leverancier van het totale concept voor een dorp, dus naast huisjes zijn er allerhande accessoires verkrijgbaar zoals lantaarns, boompjes, bruggen en vervoersmiddelen

 

3. The Summit Ski School (4.5V)

De Lemax The Summit Ski School is een heel mooi Lemax item! Dit Lemax verlichte huisje is onderdeel van de Lemax Vail Village collectie. Het product wordt geleverd inclusief LED verlichting en batterijkastje. Ook dit artikel kan aangesloten worden op de 4.5V Adapter. Lemax The Summit Ski School heeft een 'inside scene', zo kijk je naar binnen in je Lemax kersthuisje. 

 

4. Skiers' Camp Fire, Set of 4 (4.5V)

Lemax Skiers' Camp Fire is een prachtig verlicht Lemax artikel. Bekijk hiernaast de afbeelding om te zien hoe dit Lemax artikel eruit ziet. Het product bestaat uit vier skiërs rond een kampvuurtje. Lemax Skiers' Camp Fire is ideaal voor jouw kerstdorp.

 

Wist je dat Lemax een jaarlijkse 'You Name It, We Create It' wedstrijd organiseert? Fans worden hier uitgedaagd om een speciale editie te ontwerpen voor de 2015 Spooky Town-collectie. Winnaar was de verzamelaar Cassie Hancock uit Amerika. Zij creëerde de 'Banshee's Boo-B-Traps'. De wedstrijd kende veel geweldige ontwerpideeën, maar uiteindelijk was het Hancock die met de meeste stemmen op social media met de winst ervan door ging.

 

5. English Lane (4.5V)

Dit artikel is zeer gedetailleerd en biedt de uitstraling van een typisch English Lane. Een Pub, een telefooncel en een eetcafé horen allemaal thuis in het Engelse straatbeeld. Lemax English Lane is een prachtig item om je Lemax kerstdorp mee uit te breiden. Het heeft een warme, gezellige uitstraling en brengt de ultieme kerstsfeer naar boven.

 

 

 

6. For The Love Of Chocolate Shop (4.5V)

For The Love of Chocolate Shop is een schitterende chocolade fabriek. Daarnaast is er ook een winkeltje zichtbaar waar warme chocolade gekocht kan worden, 'Hot Cocoa'. Dit artikel zorgt voor een gezellige uitstraling in jouw kerstdorp. Een eigen chocoladefabriek, wie wil dat nou niet?

 

 

Heb je iets gehad aan deze blog en wil je meer weten over de Lemax kersthuisjes, figuren of kerstdorpen? Neem dan snel een kijkje op Toptuincentrum.nl door hier te klikken.

Wil je de producten liever in het echt bekijken? Kom dan naar onze winkel in Den Bosch. Je kunt ons vinden in GroenRijk Den Bosch. Naast ons grote aanbod in Lemax kersthuisjes en kerstfiguren, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor kerstbomen, (kunst)planten, buitenplanten, dierenproducten, woonaccessoires en nog veel meer! Daarnaast heten we je graag van harte welkom in ons tuincafé. Naast een kopje koffie met gebak, beschikken we over een uitgebreide lunchkaart. 

Heb je nog vragen over de producten die je tegenkomt op de website? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 073 330 0051 of mail naar info@toptuincentrum.nl

Ben je benieuwd geworden naar de Lemax collectie? Neem dan snel een kijkje op de site!