De woontrends van 2021

De woontrends van 2021

Woontrend 1: De lampen trend  

De kleur goud zie je steeds meer terugkomen in accessoires, meubelen, gordijnen en lampen. Goud doet je sprankelen en straalt luxe uit. Wij worden vrolijk van goud. Deze lamp is een echte eyecatcher door de kleur en palmbladeren. Hoe fabulous is deze goudenlamp!? Leuk om boven de eettafel te hangen of bij de salontafel. Shop m snel voordat ie is uitverkocht! Deze goudenlamp niet helemaal jouw smaak? We verkopen ook nog andere soorten lampen

Woontrend 2: Strakke stijlvolle binnenpotterie      

Een strakke stijlvolle vaas om mooie (kunst/droog) bloemen in te zetten mag natuurlijk niet ontbreken bij de woontrends voor 2021! Deze zwarte vaas met een gouden binnenkant past bij ieder interieur en is enorm stijlvol, chique en strak. Liever een andere soort vaas? We hebben genoeg keus in ons assortiment binnenpotterie.   

Woontrend 3: Pluimen     

De droogbloemen/pluimen trend zet zich ook dit jaar weer voort. Deze prachtige rust gevende beige pluimen staan leuk in een mooie vaas voor op tafel of bij een leuk hoekje in je woonkamer, slaapkamer of hal. Liever andere soorten droogbloemen/pluimen? Wij hebben nog vele andere soorten in ons assortiment.  

 

Woontrend 4: Beige eetkamerstoelen     

Om in de beige kleuren te blijven is deze eetkamerstoel een prachtige toevoeging aan je interieur voor bij de eettafel. Hij zit tevens heerlijk zacht en de zwarte stoelpoten zorgen weer voor een chique uitstraling. Liever een andere soort stoel? We hebben ook nog een aantal kleuren in ons assortiment.      

       

Woontrend 5: Blauw en groene sierkussens         

Een leuk kussen mag natuurlijk niet ontbreken op jouw bank. Blauw en groen is helemaal de trend van nu! Daarvoor is dit sierkussen perfect om op jouw bank te hebben. Het is een redelijk druk sierkussen dus aan te raden om te combineren bij een rustige (kleur) bank of andere rustige kussens. Liever een ander soort kussen? We hebben nog vele andere soorten kussens in ons assortiment.  

Woontrend 6: Poster wanddecoratie           

Een schilderij of poster aan je muur hebben hangen maakt je lege muren een stuk minder saai. Deze poster is een echte eyecatcher maar maakt je interieur niet te druk. Eenvoudig op te hangen aan een spijkertje en je hebt een leuke sfeervolle muur in je woonkamer, slaapkamer of hal. Liever een andere soort poster? We hebben nog een aantal andere soorten in ons assortiment

 

Bezoek de webshop