Wat is Woodwick en waarom heb jij het nodig?!

Met de perfecte geurkaars kan jij heerlijk ontspannen en nog meer genieten van je interieur. In welke kamer je ook zit, geurkaarsen zorgen voor meer licht, warmte en sfeer. De combinatie van een heerlijke geur en het kaarslicht zorgen ervoor dat jij rustig onderuit kan zakken en mooie herinneringen kunt maken. Dat is ook precies waarvoor de geurkaarsen van WoodWick voor zijn gemaakt. 

 

Wat is Woodwick?

WoodWick is een merk dat sfeervolle geurkaarsen aanbiedt. Stijlvol en van hoge kwaliteit, daar staat WoodWick voor. Je kan een WoodWick kaars overal in huis plaatsen. Iedere kaars heeft zijn eigen karakter en zorgt voor extra sfeer in huis. WoodWick staat voor unieke luxe kaarsen die je optimaal laten genieten van intense geuren. Het unieke aan de WoodWick kaarsen zijn de lonten die bestaan uit hout, door het unieke concept van deze houten lonten ontstaat een prettig knisperend geluid die je meeneemt naar een fijn haardvuur. Door de geur en het geluid voel je jezelf in een prettige sfeer en geeft dit een rustgevend effect. De kaarsen staan bekend om de geuren en kwaliteit van de gebruikte wax die zorgt voor een schone en gelijkmatige verbranding. 

 

WoodWick kaarsen

De WoodWick kaarsen zijn zeer gevarieerd. Zo brengen de kaarsen je frisse motiverende geuren, maar ook kalmerende geuren. De geuren zorgen voor een gezellige sfeer waardoor je zorgen verdwijnen en je jezelf beter voelt. De donkere geuren doen denken aan vroeger, zo vind jij je ontspanning na een lange dag werken. 

WoodWick kaarsen zijn er in verschillende maten, van klein tot groot, en er is een speciaal WoodWick Hearth Ellipse model die een extra brede vlam heeft. Naast het Ellipse model, beschikt WoodWick ook over Medium en Large modellen. Via Toptuincentrum kan je altijd de recente maten en geuren bekijken. Hierdoor kies je de kaars die het beste bij jou past!

Niet alleen de juiste afgifte van geur maakt WoodWick uniek, ook de verpakkingen maakt de ervaring speciaal. De WoodWick kaarsen zijn verpakt in bewerkt glas en zijn voorzien van een houten deksel waardoor het een mooie toevoeging geeft aan uw interieur. 

 

Waarom Geurkaarsen?

Naast het feit dat kaarsen altijd iets toevoegen aan je interieur, zijn geurkaarsen perfect om een rustige en ontspannende sfeer te creëren. Kaarsen worden niet voor niks aangezet wanneer we willen ontspannen. De heerlijke, natuurlijke geuren en het kaarslicht zorgen voor pure ontspanning en zorgen voor rust. Ook zijn geurkaarsen perfect om minder fijne luchtjes uit je huis te verdrijven of te camoufleren. Het is belangrijk om een geurkaars te kiezen van goede kwaliteit. Goedkopere geurkaarsen kunnen verleidelijk zijn, maar vaak zijn de goedkope, merkloze varianten van lage kwaliteit. Puur op het oog is kwaliteit vaak niet te onderscheiden, maar voordat je de kaars aansteekt, merk je al het kwaliteitsverschil. Zo ruiken WoodWick kaarsen ook voordat ze aangestoken zijn al ontzettend lekker. Ook zonder de kaars aan te steken, doet het al iets met de sfeer. Zie het als een accessoire, een pronkstuk. 

 

 

 

Kies de geur die bij jou past!

Het kiezen van een perfecte geurkaars begint met nagaan waar jij zelf het meeste van houdt. Als jij graag in de natuur bent en geniet van natuurlijke geuren zoals dennen en lavendel, zijn dat de geuren die goed bij jou passen. Denk aan dingen die jij graag doet of dingen waarbij het beste kunt ontspannen. Je kan natuurlijk ook afgaan op je intuïtie. Kijk rond op de website en kies de geur die jou het meest aanspreekt.

 

 

Heb je iets gehad aan deze blog en wil je meer weten over WoodWick artikelen? Neem dan snel een kijkje op Toptuincentrum.nl door hier te klikken.

Wil je de kaarsen van WoodWick liever in het echt bekijken? Kom dan naar onze winkel in Den Bosch. Je kunt ons vinden in GroenRijk Den Bosch. Naast het grote aanbod in (kunst)planten, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor kerstbomen, buitenplanten, dierenproducten, woonaccessoires en nog veel meer! Daarnaast heten we je graag van harte welkom in ons tuincafé. Naast een kopje koffie met gebak, beschikken we over een uitgebreide lunchkaart.

Heb je nog vragen over de producten die je tegenkomt op de website? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 073 330 0051 of mail naar info@toptuincentrum.nl

Ben je benieuwd geworden? Neem dan een kijkje op de site!

 

Tags: