3x kamerplanten voor het ultieme nazomergevoel!

Online Strelitzia kopen | Toptuincentrum.nlKom je net terug van een heerlijke strandvakantie, heb je een fijne citytrip gemaakt of heb je dit jaar de ultieme campingvakantie gevierd? Dan zal het zeker even wennen zijn (geweest) om weer thuis te komen. Een straf is dat echter niet, zolang je je woning maar gezellig groen aankleedt! Zo houd je dat vakantiegevoel nét even wat langer vast. Om je op weg te helpen bij het omtoveren van je huis in een nazomers groenspektakel zetten we graag drie tropische types in de spotlight. Met deze kamerplanten is de zomer nog láng niet voorbij…

1. De paradijsvogelplant

De naam alleen al brengt je in hogere exotische sferen: de paradijsvogelplant, ook wel bekend als de Strelitzia, is zo’n tropische topper die direct de aandacht trekt – en dat zonder een kleine woonkamer om te toveren tot overdadig oerwoud. De van oorsprong Zuid-Afrikaanse plant is slank, rank en daarmee een elegante toevoeging aan elk huis. De oranje bloem van de Strelitzia wordt ook wel gezien als symbool van vrijheid. Het is daarom niet gek dat je je bij de eerste aanblik meteen op vakantie waant. Wanneer er een spectaculaire oranje bloem tevoorschijn komt, ben je een echte geluksvogel!

 De kamerplanten van Toptuincentrum.nl zijn uiteraard van topkwaliteit. Onze planten en bloemen komen vers van de veiling.

2. De palm

Palmbomen zijn voor velen hét symbool voorOnline palm kopen | Toptuincentrum.nl vakantie. Maar wist je dat er ook tal van palmen zijn die je een plekje in huis kunt geven? Laat je bijvoorbeeld inpalmen door de kentiapalm, Mexicaanse dwergpalm of de arecapalm. Decoratief is de palm zeker te noemen, voor welke variant je ook kiest. Het verschil zit ‘m met name in de vorm van het blad. En waarom zou je er voor één kiezen wanneer je ook een waar palmparadijsje kunt creëren? Maak een mooie hoek vrij voor deze waaierende kamerplanten en je waant je weer even op een tropisch strand.

Tip! Geef je palm niet te veel water. In de regel geldt: hoe dikker en stugger de bladeren, hoe minder water de kamerplant nodig heeft.

3. De gatenplant

De gatenplant, ook wel bekend als Monstera, mag absoluut niet ontbreken in dit lijstje. Ben je nog geen trotse eigenaar van deze tropische plant? Bestel er dan snel één in de webshop! De Monstera is immers een echte musthave voor iedereen die blij wordt van een urban jungle. De kruipende klimplant vindt zijn oorsprong in de tropische regenwouden van zuidelijk Mexico tot in Panama. De sterke blikvanger is de moeilijkste niet en kan prima op een iets donkerder plekje overleven. Ook heOnline Monstera kopen | Toptuincentrum.nleft deze snelle groeier niet al teveel water nodig om te shinen. En wist je dat de gatenplant ook nog eens de lucht zuivert? Het is dan ook de perfecte toevoeging aan je thuiswerkplek na je welverdiende vakantie. Scoor ‘m snel!

Tropische kamerplanten online kopen

Heb je ook zin om je woonkamer, slaapkamer, keuken, kantoor of zelfs badkamer een exotische make-over te geven? In de webshop kun je terecht voor de mooiste kamerplanten, maar ook bijpassende bloempotten, potgrond en andere handige oppotproducten. Ontdek het zelf! Wil je de planten liever in het echt komen bekijken? Breng dan een bezoekje aan GroenRijk Den Bosch. Onze medewerkers matchen je graag aan de perfecte plant.

Webshop

Toptuincentrum is ook actief op social media. Je kunt ons volgen op:

Facebook

Instagram

TikTok
 

Tags: