Efteling kersthuisjes

Ben jij een echte Efteling fan? Dan zijn de Efteling kersthuisjes een echte musthave voor jou! Ben je benieuwd naar de kersthuisjes en wat deze allemaal kunnen? Lees dan snel verder.
 

Kerstdorp 

Het is tegenwoordig heel normaal om tijdens de kerst niet alleen bezig te zijn met de kerstboom, maar ook met een mooi kerstdorp. Een kerstdorp opbouwen is erg leuk, omdat je het helemaal naar eigen invulling kunt doen. Of je het nou leuk vind om een paar huisjes bij elkaar te zetten, of een groot kerstdorp te maken, het kan allemaal! De kersthuisjes van Lemax bieden veel mogelijkheden en verschillende thema’s. Wil je nou iets speciaals en hou je van sprookjes? Dan is de Efteling collectie van Luville echt iets voor jou! Deze collectie bestaat onder andere uit verschillende sprookjes, zoals: Pardoes, de trollenkoning, Lang nek, de draak, Hans en Grietje en nog veel meer andere sprookjes.
 

Efteling

De wereld vol wonderen, zodra je deze zin hoort denk je vaak gelijk aan de Efteling. Met de kersthuisjes van de Efteling kun jij thuis jouw eigen mini Efteling bouwen. Er zijn bepaalde miniaturen die licht geven of geluid maken. Dit maakt jouw Efteling dorp helemaal af. Het Efteling kerstdorp is leuk om te sparen voor jong en oud. De Efteling collectie wordt beschreven als kerstcollectie, maar hij is natuurlijk het gehele jaar leuk om naar te kijken!
 

Accessoires

Tijdens het in elkaar zetten van een kerstdorp is het handig om alle hulpmiddelen bij elkaar te hebben, zodat het goed en vlot verloopt. Ga je werken met verschillende huisjes die oplichten of geluid geven? Dan is het handig om te kijken of ze op batterijen of op een stekker werken. Zodra ze met een stekker werken heb je misschien nog een stekkerdoos of verlengkabel nodig. Het is handig om hier van te voren over na te denken, zodat je gelijk kunt genieten van jouw kerstdorp. Ook zijn er genoeg andere accessoires om het kerstdorp op de vrolijken, zoals glitter decoratie of kunstsneeuw.
 

Kerst showroom

Wil je tijdens de kerstperiode onze Efteling huisjes of de Lemax kersthuisjes graag even in het echt zien? Of wil je er gewoon een dagje op uit? Kom dan naar onze showroom in Den Bosch. Je kunt ons vinden in GroenRijk Den Bosch, gemakkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant! Naast ons grote scala aan kerstartikelen, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buiten planten en nog veel meer. Daarnaast heten wij jou van harte welkom in ons tuincafé. Naast een kopje koffie met gebak, hebben wij ook een uitgebreide lunchkaart.

Heb je nog vragen over de Efteling producten of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 073 220 0051 of mail naar info@toptuincentrum.nl


Ben je benieuwd geworden naar de Efteling kersthuisjes? Neem dan zeker eens een kijkje bij het assortiment van Toptuincentrum

BEKIJK HET HIER

Toptuincentrum is ook actief op social media. Je kunt ons volgen op: