5 voordelen van een ligbed in de tuin

Toe aan meer comfort in jouw tuin?  Lees hier de 5 voordelen van een ligbed!

Het lekkere weer komt er weer aan en dan wil je natuurlijk ook in jouw tuin kunnen liggen. Een handdoek op de grond leggen is vaak het eerste waar we aan denken. In de tuin kan dat alleen wel wat minder comfortabel zijn dan op het strand. De tegels zijn vaak heet en ook erg hard. Dat is niet goed voor je rug en zo kun je ook niet echt lekker relaxen. Hoe kun je dat oplossen? Door een ligstoel aan te schaffen. Dankzij de juiste ligstoel kun je dan ook heerlijk genieten van het zonnetje. Tussendoor geniet je af en toe van een heerlijk drankje. 

Wat kun je allemaal doen in een ligstoel? Je kunt natuurlijk een lekker dutje doen en even wegdommelen, of lekker naar muziek luisteren, ook kun je gewoon genieten in de zon of schaduw en kun je er voor kiezen om een spannend boek lezen wanneer je je rugleuning helemaal omhoog hebt zet. Nu kun je binnen no time na je werk ontspannen in je eigen tuin.

Ligbedden zijn unieke tuinmeubelen waardoor het veel voordelen heeft. Hieronder bespreken we de belangrijkste voordelen van een ligbed!

  • Uitstraling

Er is tegenwoordig genoeg keus bij het aanschaffen van een ligbed. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en verschillende soorten materiaal. Zo kun je gemakkelijk een ligbed aanschaffen die past bij jouw andere tuinmeubelen. Daardoor creëer je een mooi geheel in jouw tuin. Toptuincentrum heeft een ruim aanbod in kleuren zodat er ook voor jou altijd iets tussen zit! Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld zwart, geel en groen.

  • Flexibel

Een van de fijnste voordelen van een ligbed is dat hij meestal inklapbaar, verrijdbaar of verplaatsbaar is. Hierdoor kun je de ligbedden op verschillende plekken in jouw tuin neerzetten. Doordat je het ligbed kunt inklappen is het ook gemakkelijk om hem op te bergen in de wintermaanden. Ook neemt het niet veel ruimte in beslag in jouw berging. Wanneer je besluit om een dagje naar het strand te gaan of ergens te gaan zwemmen kun je gemakkelijk het ligbed meenemen. 

  • Comfortabel

Wat belangrijk is, is dat je comfortabel kunt genieten van de zon. Een ligbed biedt gelukkig een hoop comfort. Dat komt door de vorming van het ligbed. Je kunt er goed en fijn in liggen waardoor je lichaam helemaal tot rust kan komen. In sommige gevallen kun je het ligbed ook verstellen voor nog meer comfort. En laten we voorop stellen een ligstoel is comfortabeler dan een handdoek. Het ligbed vita bahia met kussen heeft een hoofdkussen wat er voor zorgt dat je extra ondersteuning hebt wanneer je op het ligbed ligt. 

  • Gemakkelijk 

Natuurlijk is het ook goed om te weten dat de meeste ligstoelen licht van gewicht zijn. Daardoor zijn de gemakkelijk te verplaatsen en ook binnen no time in en uit elkaar te halen. Wanneer je van de zon wilt genieten kun je het ligbed gemakkelijk uitklappen en verplaatsen wanneer dat nodig is. Zo mis je geen enkele zonnestraal!

  • Materiaal

Ook niet onbelangrijk is hoe je het ligbed dient te onderhouden. Onze ligbedden zijn gemaakt van staal en textileen. Textileen is een geweven stof van polyesterdraad met een uv coating. Door het gebruiken van textileen wordt er meer comfort gecreëerd. Doordat er een coating op zit is de ligstoel beschermd tegen vuil en uv stralen. Textileen is gemakkelijk schoon te maken met een daarvoor bestemd middel zoals wicker textileen cleaner - 4seasons outdoor 

We kunnen als conclusie wel zeggen dat een ligbed niet kan ontbreken deze zomer. Je kan genieten van de zon terwijl je helemaal tot rust komt. Het ligbed is gemakkelijk te verplaatsen en voor verschillende behoeftes te gebruiken. 

Ben je benieuwd geworden naar de artikelen voor in huis? Neem dan zeker eens een kijkje bij het assortiment van Toptuincentrum

 

BEKIJK HIER

 

Toptuincentrum is ook actief op social media. Je kunt ons volgen op:

 

Tags:

Bezoek de webshop