5 musthaves voor in jouw huis

Heb je een nieuwe woning, of ben je zomaar opzoek naar nieuwe musthaves voor in jouw huis? Lees dan snel verder!


Kaarsen

Kaarsen zijn echte sfeermakers in huis. Ze brengen licht en warmte wanneer de dagen korter worden. Kaarsen zijn er in allerlei verschillende soorten, kleuren en maten. Hierdoor zijn er altijd wel kaarsen die passen bij jouw interieur! Combineer stompkaarsen met bolkaarsen voor een speels effect. Zet alle kaarsen op een schaal en zet hier ook een paar geurkaarsen tussen. Deze geurkaarsen zullen een lekker luchtje verspreiden in jouw kamer. Kaarsen zijn niet alleen leuk voor in huis, maar tijdens de lange zomeravonden zijn kaarsen ook erg gezellig in jouw tuin. Ga in de tuin voor een citronellakaars. Een citronellakaars houdt namelijk muggen op afstand.
 

Wanddecoratie

Een kale muur kan een ruimte er best leeg uit laten zien. Wanddecoratie zorgt ervoor dat jouw kamer of ruimte er vrolijker uitziet. Er zijn veel verschillende soorten wanddecoratie. Zo kan bijvoorbeeld een schilderij of een wandhanger de muur in de kamer opvrolijken en een tekstbord kan jou juist elke dag weer inspireren. Vergeet bij wanddecoratie ook zeker niet de praktische producten, zoals spiegels en klokken. Spiegels en klokken zijn erg handig, maar ze kunnen er ook nog eens super leuk uitzien!
 

Kunstplanten en – bloemen

Kunstplanten en – bloemen zijn een uitkomst voor mensen die niet zo goed zijn in het onderhouden van planten. Met een kunstplant of met kunstbloemen heb je geen gedoe meer met het water en plantenvoeding geven, maar kun je wel genieten van ‘’groen’’ in jouw huis. De kunstplanten en -bloemen zijn erg realistisch en lijken sprekend op echte planten en bloemen. Heb je dus geen groene vingers, maar wil je wel genieten van groen in jouw huis? Ga dan voor kunstplanten en – bloemen. Kunstplanten of kunstbloemen brengen sfeer in elk interieur!
 

Interieurparfum en geuren 

Een heerlijke geur in jouw huis is een musthave. Een interieurparfum verspreidt een lekkere geur, waardoor vieze geurtjes worden weggenomen. De Lampe Berger interieurparfum lijn kent veel verschillende geuren. Ben je meer van een zoete geur of een neutrale frisse geur? Lampe Berger heeft ze allemaal. Ben je niet zo van een interieurparfum? Dan zijn geurstokjes ook een goede oplossing. Geurstokjes verspreiden namelijk ook een heerlijke geur door jouw kamer. Met de geurstokjes hoef je ook niet bang te zijn dat je telkens alles opnieuw moet kopen zodra de geurstokjes op zijn. Lampe Berger heeft namelijk ook van alle geuren een navulling.
 

Woonaccessoires

Woonaccessoires maken jouw woning helemaal af en kunnen als eyecatcher dienen. Er zijn allerlei verschillende soorten woonaccessoires, zoals:

  • Een bloempot, die jouw kamerplant kan laten stralen.  
  • Sierkussens, die van jouw bank een feestje maken.
  • Beelden, die jouw kastje of dressoir er vrolijk uit laten zien.
  • Kandelaars, en winlichten die sfeer geven aan jouw kamer.
  • Vloerkleden, die jouw kamer een knus uiterlijk geven.
     

Woonaccessoires zijn erg persoonlijk. Kijk dus goed welke accessoires er passen bij jouw huis en zoek producten die bij elkaar matchen. 
 

Ben je benieuwd geworden naar de artikelen voor in huis? Neem dan zeker eens een kijkje bij het assortiment van Toptuincentrum
 

BEKIJK HET HIER


Toptuincentrum is ook actief op social media. Je kunt ons volgen op: