4x de leukste Vaderdag cadeaus!

Het is weer bijna zover, Vaderdag. Neem even de tijd om je allerliefste vader even in het zonnetje te zetten. Waarbij je vroeger wegkwam met een ontbijt op bed of een zoet gedichtje is het nu wel anders. Het is tijd om echt iets speciaals te geven, want dit jaar verdient je vader wel toch? Daarom hebben wij alle leuke Vaderdag cadeautips voor jou op een rijtje gezet!

Weber Houtskool Barbecue Smokey Joe

Niet alleen voor je vader maar ook een beetje voor jezelf want met deze houtskool barbecue van Weber maak je al het vlees klaar met die heerlijke rokerige barbecuesmaak! Het cadeau kan meteen dezelfde avond worden gebruikt en je vader zal de meeste gelukkige man op aarde zijn!

Bossche Bollen Boxershort

Een cadeau met een nostalgisch tintje! Ze zijn beschikbaar in allerlei soorten kleur, zelfs oranje. Zolang je vader maar niet in zijn boxershort, onder het genot van een Bossche bol gaat juichen voor oranje toch? Een echte eyecatcher met Bossche Bollen van de enige echte Jan de Groot. Mocht je vader niet genoeg kunnen krijgen van de Bossche Bollen dan hebben we nog andere varianten als sokken, theedoeken, noem het maar op.

Opblaasbare Jacuzzi

Wil je nou echt uitpakken dit jaar? Geef je vader dan een opblaasbare jacuzzi. Makkelijk op te zetten en heel snel klaar voor gebruik. Niet allen lekker om te ontspannen maar ook nog eens heel goed voor de gezondheid, namelijk: verlagen van bloedruk en verlichten van pijnen en ontstressen. De jacuzzi blaast zichzelf volledig op dus je hoeft niet eens je handen uit de mouwen te steken voor dit ultieme Vaderdag cadeau.

Vuurschaal

Heerlijk 's-avonds bij een vuurtje onder het genot van een drankje kletsen. Dat klinkt als iets wat een moeder graag zou willen maar het zal je verbazen hoe fijn je vader het zal vinden. We raden het wel aan om dit cadeau in het weekend te gebruiken, het kan zomaar héél laat worden!

Cadeaubon

Niet al te origineel maar je zit in ieder geval altijd goed met een Nationale Tuinbon. Wellicht heeft je vader altijd al een geheime passie voor kunstplanten waar je nooit van af hebt geweten en kan hij deze bon daaraan besteden. Je verwacht het niet maar het zou zomaar eens kunnen zijn!

Toptuincentrum is ook actief op social media. Je kan ons volgen op:

 

Tags: