Lampe Berger

Lampe Berger

Opzoek naar een heerlijke geur voor bij jou in je woonkamer, slaapkamer, hal, badkamer of zelfs voor in je auto?    

Al wel eens de geuren van Lampe Berger geroken? Die mag je niet missen! Het merk beschikt over een hele boel geuren, branders en autoparfum.  

Parfumverspreider met sticks 180ml aroma Aromatic Leaves:             

Wat dacht je van deze heerlijke parfumverspreider met sticks? Er zit een vloeistof in met een inhoud van 180ml die bestaat uit de geur rozemarijn, groene noten, steranijs, pepermunt, basilicum, kruidnagel en basilicum. Een lekkere frisse geur dus. Er zitten 6 witte stokjes bij die je in de parfumverspreider moet doen.                                          

 

Hoe werkt het?   

1. Draai het dopje van de brander af    

2. Giet de vloeistof in de brander   

3. Draai het dopje er weer terug op   

4. Doe de stokjes erin           

 

Huisparfum 500ml Savon D'autrefois /soap memories:       

Beschik je al over een brander of parfumverspreider? Dan kan je bij ons ook alleen een vloeistof bestellen. Deze vloeistof bestaat uit de geuren; mix van oranje-, pioen- en katoenbloesem, verrijkt met een noot van zoete amandel. Een heerlijke bloemige en verleidelijke geur dus. Er zit een inhoud van 200ml in het flesje.  

 

Lampe Berger giftset Cercle Prune:        

Ook beschikken wij in het assortiment over een giftset, dat bestaat uit een vloeistof en een mooie brander die een chique uitstraling heeft. De vloeistof die erbij zit bestaat uit de geuren: pittige fruitakkoorden en houtachtige geuren van Patchouli. Een bloemige en frisse geur dus.       

Liever een andere geur of brander? Kijk dan even verder op onze webshop, er zit er vast wel een bij die bij jouw smaak past!           

Hoe werkt het?   

1. Draai het dopje van de brander af

2. Giet de vloeistof in de brander 

3. Wacht 20 minuten en steek de lont aan  

 

Lampe Berger geurkaars relax douceur orientale:     

Liever een geurkaars in plaats van een brander? Dat kan natuurlijk ook! We beschikken over deze heerlijke geurkaars die ruikt naar patchouli, Guaiac hout en Vanille. 

Er zit een mooi houten dekseltje op voor als de kaars niet aanstaat zodat je hem mooi kan afsluiten.           

 Mist Diffuser Aroma Dream: 

Ook hebben we een mist diffuser ter beschikking die werkt met een afstandbediening waardoor er een heerlijke mist geur uit kan komen. Het bestaat uit een vloeistof van 457ml met de geuren Lavendel, bergamot, roos, lelietje-van-dalen, witte muskus, vanille, amber en patchoeli. En uit de diffuser natuurlijk.    

Hoe werkt het? 

1. Haal het houten dekseltje van de diffuser af 

2. Giet de vloeistof in de diffuser  

3. Zet de diffuser aan met de afstandsbediening    

 

Lampe Berger Clarity bordeaux:          

Liever alleen een brander? Dat kan natuurlijk ook! We hebben deze mooie rood kleurige glazen brander met een goud dopje waardoor de brander er erg chique uitziet. Liever een andere brander? Dat kan ook want wij beschikken over meerdere soorten branders.                               

Lampe Berger auto diffuser + 1 navulling Fraicheur aquatique:   

Wil je graag dat je auto lekker fris ruikt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze autoparfum geur ruikt naar noten van appel en meloen die zorgen voor een krokant en sprankelend accent. De houtachtige, kruidige hartnoot belooft een zonnige en vrolijke geursfeer. De diffuser heeft een mooie chique uitstraling. Liever een andere geur? Dat kan zeker want wij beschikken over meerdere soorten autoparfums! Neem gerust een kijkje op onze webshop en maak daar je keuze uit ons ruime assortiment van autoparfums.