Moederdag cadeau tips

Moederdag cadeau tips

Heb jij tips nodig voor leuke moederdag cadeautjes? Lees dan snel verder en hopelijk krijg je door het lezen van deze blog wat inspiratie!     

1. Lampe Berger           

Als eerste tip hebben wij deze heerlijke Lampe Berger geur inclusief een chique brander. Als je de brander aansteekt komt er een heerlijke geur vrij in je woonkamer, badkamer, gang of waar je maar wilt. In het flesje zit een inhoud van 250ml dat ruikt naar: groene appel, meloen, Lelietje-van-dalen, monoï, amber en tuberoos. De brander is wit/doorzichtig van kleur met een zilver dopje wat ervoor zorgt dat het bij ieder interieur past. Liever een andere vloeistof geur of brander? Dat kan ook! Neem dan even een kijkje bij onze branders en geuren. Er zit er vast wel een bij die past bij jouw moeder!                                                 

 

 

2. Omslagdoek                             

Houdt jouw moeder van lekker relaxen op de bank en is ze een echte koukleum? Dan zal ze deze zachte omslagdoek heerlijk vinden! Je kan je armen erin steken en de omslagdoek is lekker lang waardoor je moeder het zeker niet (meer) koud zal hebben. Hij is beschikbaar in verschillende kleuren en erg populair onder de koukleumen. 

               

 

3. Sierkussens 

Is jouw moeder gek op sierkussens en kan de bank wel wat kleur en gezelligheid gebruiken? Dan is dit redwood kleurige kussen perfect! Liever een andere kleur of soort kussen? Wij Toptuincentrum beschikken over een ruim assortiment sierkussens, dus neem gerust een kijkje op de webshop.                           

4. Roze orchidee kunstplant                                           

Is jouw moeder gek op kleurrijke planten maar niet zo goed in het verzorgen ervan? Dan is deze roze orchidee kunstplant perfect! Het is een echte eyecatcher voor in de woonkamer, badkamer, gang of waar je maar wilt. Liever een andere kleur of soort kunstplant? Wij Toptuincentrum beschikken over een ruim assortiment kunstplanten en kunstbloemen, dus neem gerust een kijkje op onze webshop.              

Tags: