Tuinvogels

Tuinvogels

Ontdek onze uitgebreide selectie benodigdheden voor tuinvogels, speciaal ontworpen om jouw gevederde vrienden te verwelkomen en te ondersteunen. Of je nu van kleurrijke zangvogels of majestueuze roofvogels houdt, wij hebben alles wat je nodig hebt om een vogelvriendelijke omgeving te creëren. Geniet van de prachtige aanwezigheid van tuinvogels en draag bij aan hun welzijn met onze hoogwaardige benodigdheden. Blader door ons assortiment en geniet van de prachtige aanwezigheid van tuinvogels in jouw buitenruimte.

PINDAKAASPOTHOUDER VOGELVOER VOGELBAD VOGELHUISJES VOEDERHUISJES

1 - 24 van 64 producten

VOGELHUISJES ONLINE BESTELLEN

Vogelhuisjes zorgen ervoor dat de buitenvogels een plekje hebben om zich voor te planten en om te schuilen voor eventuele roofvogels. Door een vogelhuisje in de tuin op te hangen help je de vogels enorm. Zo hoeven zij zelf namelijk geen nestje te bouwen! Wat belangrijk om te weten is, is dat je goed moet opletten waar je de vogelhuisjes ophangt. Sommige vogels houden van hoge, beschutte plekken, terwijl andere juist liever iets lager hangen. Vogelhuisjes online bestellen doe je natuurlijk bij Toptuincentrum. Ons aanbod vogelhuisjes voor tuinvogels is ruim en er zit vast en zeker een mooi vogelhuisje voor in uw tuin of balkon bij. 

VOER VOOR TUINVOGELS BESTELLEN

De buitenvogels hebben het in de koudere maanden nogal zwaar, maar jij kunt ze helpen door wat voer voor ze klaar te leggen. In de winter is er namelijk vrij weinig voer voor de vogels te vinden. Help de vogels een handje door één van de volgende soorten vogelvoer voor ze klaar te leggen:

  • Pinda's
  • Vogelvoermix
  • Pindacake
  • En nog veel meer...

De verschillende soorten vogelvoer kun je in een raamsilo of zadensilo plaatsen. Een raamsilo is wellicht leuker, aangezien je dan de vogels voor het raam kunt zien! Veel van onze producten zijn van het merk CJ Wildbird. Dit merk bestaat uit dierenspecialisten en onderzoekers en bestaat precies uit wat de vogels lekker vinden en nodig hebben. 

MEER BUITENVOGELS IN DE TUIN

Door vogelvoer en vogelhuisjes te plaatsen in de tuin, zorg je er uiteindelijk voor dat er meer vogels in de tuin komen. Dit kan je ook een beetje beïnvloeden. Als je op dit moment bijvoorbeeld alleen maar spreeuwen of vinken in de tuin hebt, kun je ook andere vogels aantrekken. Dit doe je door te kijken wat de wensen van bijvoorbeeld een koolmees of houtduif zijn en deze door te voeren. De koolmees houdt in het broedseizoen vooral van insecten en larven, terwijl in de winter hebben zij liever vet en vruchten. 

Koop alles voor de buitenvogels (en binnenvogels) nu bij Toptuincentrum en zorg voor meer tuinvogels! Hier heb je zelf niet alleen plezier van; de vogels zijn je ook hartstikke dankbaar!