The Bastard bbq

Een Bastard BBQ is een Dutch design, gemaakt van de beste materialen en bestand tegen al het (slechte) weer van Nederland. Deze barbecue kan elk weertype aan of het nu regent, stormt, bloedheet is of sneeuwt: deze barbecue kan het aan! Bekijk nu ons aanbod en bestel The Bastard BBQ voor bij jou thuis! 

 

The Bastard BBQ kopen?

The Bastard levert keramische barbecues van hoogwaardige kwaliteit. Met een bbq van The Bastard verander jij binnen de kortste keren in een echte masterchef. Stel gemakkelijk de juiste temperatuur in en houd je barbecue ook op deze temperatuur dankzij het warme-isolerende materiaal. Ontdek de vele mogelijkheden van The Bastard kamado en bestel jouw eigen bbq eenvoudig online!

De mogelijkheden van een The Bastard bbq

The Bastard is te gebruiken als een traditionele bbq, maar er is nog veel meer mogelijk. Een paar ideeën:

  • kipgerechten langzaam garen (low en slow);
  • hamburgers of speklappen op hoge temperatuur grillen;
  • pizza’s maken;
  • zalm of makreel roken;
  • sukade op de barbecue laten stoven.

Of je nu wilt grillen, roken, stoven, bakken of braden: het kan allemaal op The bastard barbecue. Nodig vrienden en familie uit om gezellig op je diningset te genieten van een smakelijke barbecuemaaltijd. Bekijk onze Bastard aanbiedingen en bestel vandaag nog! 

The Bastard BBQ | Leuke BBQ aanbiedingen | Bestel online | Toptuincentrum.nl

The Black Bastard BBQ

The Black Bastard bbqs zijn, anders dan bijvoorbeeld Weber barbecues, gemaakt van keramiek. Het voordeel van keramiek is dat het temperaturen goed kan geleiden en behouden. Door twee ventilatieschachten toe te voegen kan de luchtstroom en daarmee de temperatuur erg goed geregeld worden. Zo kan je 10 uur lang op 90°C  jouw gerechten langzaam bereiden of roken. Maar het is ook mogelijk om The Bastard barbecue binnen 15 minuten op te stoken naar 350-400°C. Op die manier wordt je barbecue een steenoven. Het type houtskool of rookhout bepaalt vervolgens welke smaak je aan de gerechten mee wil geven. Keramiek kan extreme hitte prima verwerken. Daarnaast werkt het isolerend, waardoor het temperaturen goed kan vasthouden, en is het slijtvast.

Kamado grill BBQ

De Kamado grill van het merk The Bastard is te gebruiken als traditionele BBQ, maar je kunt de barbecue ook gebruiken om uw gerechten langzaam te garen (low en slow), op hoge temperaturen te grillen, pizza’s te maken of jouw gerechten te roken, stoven, bakken of braden. De black bastard is gemaakt van keramiek. Keramiek heeft de positieve eigenschap dat het temperaturen goed kan geleiden en behouden. Door 2 ventilatieschachten toe te voegen kan de luchtstroom en daarmee de temperatuur erg goed geregeld worden. Zo kan je 10 uur lang op 90°C  jouw gerechten langzaam bereiden of roken, maar de Kamado is ook binnen 15 minuten op te stoken naar 350-400°C  en daardoor te gebruiken als steenoven. Het type houtskool of rookhout bepaald welke smaak je aan de gerechten mee wilt geven. Keramiek kan extreme hittes verwerken, daarnaast werkt het isolerend, waardoor het temperaturen goed kan vasthouden, en is het slijtvast.

Grill slim met behulp van barbecue-accessoires

Barbecueën hoeft niet moeilijk te zijn, zeker niet met de hulp van onze handige Bastard accessoires. Bekijk of je vlees al op temperatuur is door middel van een speciale vleesthermometer. Draai je vlees eenvoudig om door een meat flipper te gebruiken. Berg je Bastard barbecue na gebruik weer veilig op in een regenhoes. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan Bastard barbecues en accessoires online of kom eens langs om alles met eigen ogen te bekijken!