Plantenrekken

Plantenrekken

Een plantenrek is een mooie toevoeging voor je tuin of ook leuk voor in je huis. Onze plantenrekken zijn geschikt voor binnen en buiten. Door de verschillende modellen is er altijd wel een plantenrek waarin jij met trots jouw planten en bloemen kunt laten schitteren! 

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 5 van 5 producten

Plantenrek kopen?

Bloemen en planten in een pot zetten is leuk, maar een plantrek is nog leuker! Een plantenrek is een leuke toevoeging aan je tuin om meerdere planten en bloemen bij elkaar te kunnen plaatsen. Ook kan je het rek binnen gebruiken om de mooiste kamerplanten er nog mooier uit te laten springen! Bij Toptuincentrum bestel je eenvoudig en snel je favoriete plantrek. 

Waarom een plantenrek?

Is je tuin niet groot genoeg voor al je planten en bloemen? Ga dan de hoogte in met een plantenrek! Kies de juiste potten bij je planten en bloemen en maak eenvoudig een leuke groene ''wand'' erbij in je tuin! Met een plantenrek kan je eindeloos blijven variëren naar je eigen smaak. Ook binnen is het een mooie toevoeging als je niet kan kiezen uit alle soorten kamerplanten. Plaats de leukste gezellig bij elkaar in een plantenrek! 

DUURZAAM

Toptuincentrum houdt zich op elk aspect bezig met verduurzamen. Zo gebruiken we in het logistieke proces hergebruikte dozen en vermalen dozen als dempingsmateriaal. Gebruikte dozen worden alleen hergebruikt wanneer deze aan onze logistieke standaarden voldoen. Door het gebruik van hergebruikt karton gebruiken we weinig tot geen plastic bij het inpakken van jouw order. Toptuincentrum hecht veel waarde aan duurzaamheid daarom scheiden/recyclen we al het plastic dat binnenkomt, daarom willen we jou als eindgebruiker ook vragen om jouw steentje bij te vragen. Wanneer je dus je pakket ontvangt van Toptuincentrum zorg dat je de verpakkingsmaterialen scheidt.

SHOWROOM

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met waaronder: buitenplanten, bloemen, kamerplanten en bloempotten. Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor tuinmeubels, woonaccessoires, barbecues en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.n