Tuinmeubelwinkel

Op zoek naar een tuinmeubelwinkel? GroenRijk Den Bosch verkoopt een breed assortiment tuinmeubelen en biedt deze ook online aan in een overzichtelijke webshop. Tuinmeubelen zijn de sfeermakers in uw tuin en het is dus belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt. Wij helpen u hier graag bij. Wij bieden zowel complete tuinsets als losse tuinmeubelen aan. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Tuinmeubelwinkel in Den Bosch bezoekenTuinmeubelwinkel Den Bosch

Onze tuinmeubelwinkel bevindt zich in Tuincentrum GroenRijk Den Bosch. Dit is handig, want u kunt tijdens uw bezoek gelijk even rondkijken naar andere benodigdheden voor uw tuin. Misschien wilt u bijvoorbeeld vier seizoenen lang kunnen genieten van uw tuin en dan biedt een veranda zeker uitkomst. Of u kunt even rondkijken voor een nieuwe bbq, aangezien u nu eindelijk de juiste diningset gaat aanschaffen. Maar in eerste instantie bezoekt u onze tuinmeubelwinkel natuurlijk om die ene leuke stoel, tafel of complete tuinset te vinden. In onze showroom vindt u:

  • Tuinstoelen
  • Tuintafels
  • Bijzettafels
  • Ligstoelen
  • Hoekbanken
  • Tuinbanken
  • Diningsets
  • Loungesets
  • Parasols
  • Tuinmeubelaccessoires

Vraag een van onze medewerkers om hulp bij uw zoektocht naar de juiste tuinmeubelen.

Welk materiaal kiest u voor uw tuinmeubelen?

Een belangrijke keuze die bij de aanschaf van tuinmeubelen gemaakt moet worden, is het soort materiaal. Houten tuinmeubelen geven de meest natuurlijke uitstraling aan uw tuin, maar u moet zich dan wel beseffen dat er vrij veel onderhoud nodig is. Hout kan namelijk gaan rotten. Ditzelfde geldt voor tuinmeubelen van metaal. Als u deze niet goed bewerkt, zullen ze gaan roesten. Tuinmeubelwinkel GroenRijk Den Bosch heeft gekozen voor een materiaal dat er natuurlijk uitziet én lang meegaat, namelijk Wicker. De basis voor Wicker tuinmeubelen is gevlochten kunststof en dit maakt de meubels stevig en weerbestendig. Qua onderhoud hoeft u deze meubels alleen af en toe schoon te maken met een borstel en eventueel een sopje. De meubels zijn licht en dus makkelijk te verplaatsen. Houd er wel rekening mee dat de kussens bij slecht weer naar binnen gehaald moeten worden. Schaf een opbergkist aan om het makkelijker te maken voor uzelf.

Online tuinmeubelwinkel

Heeft u geen tijd om langs te komen bij GroenRijk Den Bosch? Ontdek dan de vele voordelen van onze online tuinmeubelwinkel. Hier kunt u de tuinmeubels uit ons assortiment gemakkelijk met elkaar vergelijken. Doordat u de meubels vanuit huis bestelt kunt u ook gemakkelijker bepalen of ze wel bij uw tuin passen. Gebruik de productfilter en de merkfilter om uw selectie te verkleinen. Binnen een paar clicks heeft u een mooie tuinset besteld, die wij binnen enkele dagen bij u in de tuin komen plaatsen. Bestel vandaag nog, wij leveren de tuinmeubelen in heel Nederland!

Bezoek de webshop